60.000 TL'ye sistem önerisi

Hocam yapay zeka örnek aslında bu işe bilgilenip girilmeli hop diye bilgisayar alınmaz bence.

Hocam vallahi bende de AMD var memnunum yani.

Yapay zeka bu tarz konularda çok saçmalıyor hocam. O yüzden daha çok bilen birine danışmak lazım.

Hocam yapay zeka örnek aslında bu işe bilgilenip girilmeli hop diye bilgisayar alınmaz bence.

Hocam vallahi bende de AMD var memnunum yani.

Ya hocam herkes 5000 serisi alınmaz dediği dönem 2 tane 5700XT kaptım. 2. EL RX6600'lar 4500 civarına gidiyordu. 2750'ye 5700XT aldım herkes napıyon onlar mininglidir cart curt driver problemi falan yaptılar. O kartları aldığım 2 kişide 2 senedir çatır çatır kullanıyolar sistemleri sorunsuz. Testini yaparak aldık yani kartları sonuçta

Driver sorunu mu söyleyim 4 ay Bannerlord giremedim Update gelene kadar. 3070 Ti ekran kartım vardı Driver hatası veriyordu Bannerlord'da. Oynadığım diğer oyunlarda da performans düşüyor diye eski drivera dönememiştim

Bir de benden sonra 5700XT piyasası artmıştı forumda önerdiğim birkaç arkadaş almış başkalarına falan da önermişti

Tabii ki de AMD alınır hocam fakat NVIDIA çoğu konuda AMD'yi tokatlıyor yukarılardaki tartıştığınız arkadaşa bu yüzden hak verdim yani atıyorum DLSS3.5 ışın izleme vs yok. Sadece FSR var ama NVIDIA'nın daha istikrarlı driver paylaşıyor bir de.

Hocam AMD bence güzel bir marka ancak rekabet içine alanlar var bazı konularda AMD bazı konularda NVIDIA. AMD mining yapıyor diyenler AMD kullanmamıştır zaten.

Ya hocam ya çok dengesiz sistem alacaksın NVIDIA için ya da aynı bütçede yüzde 20 daha güçsüz kart alacaksın 4070 Super takıp. AMD girmiş tam ortaya iyi işte böyle durumda alırsın ne sorun olacak.

Hocam AMD bence güzel bir marka ancak rekabet içine alanlar var bazı konularda AMD bazı konularda NVIDIA. AMD mining yapıyor diyenler AMD kullanmamıştır zaten.

Hocam rekabet değil işte onu anlatmaya çalışıyoruz AMD F/P NVIDIA ise üst düzey.

İlk arkadaşın attığı sistem bence güzel NVIDIA olarak şunu önerebilirim.

Yaptığım özelleştirmelerle 62K oluyor.

Zaten hocam şimdi 5090 ile kıyaslamak zaten saçma olur.

Yine anlamadınız bu geçmişdede öyleydi şimdi de öyle bu yeni birşey değil zaten.

Bence çok iyi en az 5 yıl götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…