Yap bir tane daha. Senin için kolay zaten:Şu an not defterimde sistem kalmadı hepsi çöp oldu![]()
İşlemci 7500f ekran kartı AMD
Yap bir tane daha. Senin için kolay zaten:Şu an not defterimde sistem kalmadı hepsi çöp oldu![]()
Nisan ayının başında AMD'nin yeni stokları piyasaya süreceğini okumuştum. Fiyatlar nasıl olur bilgim yok. Çok fazla sattılar, çok fazla da talep var. Bu kadsr talep varken fiyat iner mi bilmiyorum. Burası Türkiye hiç belli olmaz.Ekran kartının fiyatı düşer mi sizce yorumdakiler bir bekleyiş içine girmişler sanırım.
AM6 soket mi?Nisan ayının başında AMD'nin yeni stokları piyasaya süreceğini okumuştum. Fiyatlar nasıl olur bilgim yok. Çok fazla sattılar, çok fazla da talep var. Bu kadsr talep varken fiyat iner mi bilmiyorum. Burası Türkiye hiç belli olmaz.
Bende çok ineceğini düşünmüyorum. Çok fazla talep var. Herkes 9070 serisi stokları bekliyor. Birazda @efebatiin hocamın parmağı var. Herkese 9070, 9070xt öneriyorAM6 soket mi?
Dolar bazlı hafifte olsa düşerde TL bazlı böyle giderse artar.
9070 öneriyor ki kimse Nvidia almasın. Nvidia ekran kartı alacak.Bende çok ineceğini düşünmüyorum. Çok fazla talep var. Herkes 9070 serisi stokları bekliyor. Birazda @efebatiin hocamın parmağı var. Herkese 9070, 9070xt öneriyor.
@efebatiin hocam kripto Nvidia'cı mı o zaman?9070 öneriyor ki kimse Nvidia almasın. Nvidia ekran kartı alacak.
Dislike atıysa bütün planı bu.
Eki Görüntüle 2454552
Kızgın işaretlerinin %90'ı efe.
9070 öneriyor ki kimse NVIDIA almasın. NVIDIA ekran kartı alacak.
Dislike atıysa bütün planı bu.
Eki Görüntüle 2454552
Kızgın işaretlerinin %90'ı Efe.
@efebatiin hocam kripto Nvidia'cı mı o zaman?![]()
Bir de msj sayısını doldursun diye 5 tane atıyor.
Eki Görüntüle 2454575
Aynen öyle.
Eki Görüntüle 2454579
Bir de mesaj sayısını doldursun diye 5 tane atıyor.
Sonuna. Koyacaktım vazgeçip 5 tane emoji koydum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.