60.000 TL'ye sistem toplama önerisi

Bir de mouse klavye kulaklık önerisi yapabilir misiniz toplamı 2-3K olacak şekilde.

@Prime777 Hocam bir sorum daha olacaktı ben kasa konusunda yine kararsız kaldım da NZXT'nin diğer bir modelini gördüm ama o fiyat bandına gelince ASUS GT502 de var sizce hangisini tercih etmeliyim gerek var mı yükseltmeye ayrıyeten kasa mesh mi olmalı temper mi?

Son düzenleme:
Hocam bir sorum daha olacaktı ben kasa konusunda yine kararsız kaldım da NZXT'nin diğer bir modelini gördüm ama o fiyat bandına gelince ASUS GT502 de var sizce hangisini tercih etmeliyim gerek var mı ikisine ayrıyeten kasa mesh mi olmalı temper mi?

Mesh.

Sahsen ilk attigin o NZXT al derim. Yani, ustune gerek yok ki. Ne yapiyor bu kasa, isinlanacak mi?

@Prime777 merakımdan bir şey soracağım oyun testlerine baktığımda RX 7900 XT'nin daha fazla FPS verdiğini görüyorum sizce 4070 Ti mi mantıklı yoksa RX 7900 XT mi?

@kino hocam sizde bakabilir misiniz?

QHD icin 4070 Ti. UHD icin 7900 XT.

Monitörüm şu anlık Full HD ileride geçersem UHD'ye geçerim hocam QHD'ye geçip sistemin ömrünü kısaltmak istemiyorum. Yani 7900XT mi almalıyım? Üstüne 6K civarı koyup 7900XTX'de alınabilir ama bütçemi biraz aşıyor.

UHD, QHD'den daha agir yalniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı