60.000 TL'ye sistem toplama önerisi

varsa bir icinin incelemesi @Oreki incelesin, iyiyse ben de o Dragos PSU'yu oneririm yani, marka yerine kendisi onemli PSU'nun.

1000W dimi o model. Onun hakkında elde sıfır bilgi var. Onu alacağınıza şunu alın çok daha güvenilir:

Belki şaka gibi gelecek ama değil. Ben bunun detaylı incelemesini bir şekilde buldum, her şeyine baktım. Düzgün bir model. Konuya da bakmadım, 1000W bir modele gerçekten ihtiyaç var mı bilmiyorum.

4070 Ti alınacak sanırım. 12VHPWR çıkışı için bunu alın fiyatı yükselmeden.

1000W dimi o model. Onun hakkında elde sıfır bilgi var. Onu alacağınıza şunu alın çok daha güvenilir:

Belki şaka gibi gelecek ama değil. Ben bunun detaylı incelemesini bir şekilde buldum, her şeyine baktım. Düzgün bir model. Konuya da bakmadım, 1000W bir modele gerçekten ihtiyaç var mı bilmiyorum.

İhtiyaç olmayabilir ama kasa ile satıldığı zaman o psu özellikle çok ucuza geliyor. 850 watt normal bir psu'dan daha ucuza geliyor.

İleri dönük kasanın 3 tane 360mm sıvı soğutma desteklemesi de hesaba alınırsa.

1000W değil mi o model. Onun hakkında elde sıfır bilgi var. Onu alacağınıza şunu alın çok daha güvenilir:

Hocam RX 7900 XT ile arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?

Hocam RX 7900 XT ile arasında kaldım. Siz ne önerirsiniz?

Yani hocam benim attığım Dragos sistemi alırsanız 7900XTX ile beraber 67-68k yapıyordu diye hatırlıyorum. Eğer o bütçeye çıkamam derseniz sizin için biraz daha ucuzlatmaya çalışırım parçaları.

hem kasa hem güç kaynağı dragos olursa 7900XTX sistem 67K falan oluyor.

Yani hocam benim attığım Dragos sistemi alırsanız 7900XTX ile beraber 67-68k yapıyordu diye hatırlıyorum. Eğer o bütçeye çıkamam derseniz sizin için biraz daha ucuzlatmaya çalışırım parçaları.

Hocam siz soğutucudan biraz kısmışsınız benim attığım soğutucunun kalması daha iyi

1700132273982.png

Powercolor kötü bir marka değildir hocam soğutması Gigabyte'ın Aours ve Asus Tuf kartları seviyesinde.

XTX alırsanız alabileceğiniz en iyi performansı alırsınız sistemde. Tabi 1080P kartı olmadığı için 7900XTX 1080p'de sistemin tam gücünü alamazsınız. Eğer bütçenize zor geliyorsa 4070Tİ veya 7900XT ile değiştirebilirsiniz ekran kartını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı