60.000 TL'ye Whitefox 4080 sistem alınır mı?

60k ya 512 GB SSD ve 16 GB RAM az değil mi? Ayrıca ben şahsen o paraya AMD işlemci tercih etmezdim

60k ya 512 GB SSD ve 16 GB RAM az değil mi? Ayrıca ben şahsen o paraya AMD işlemci tercih etmezdim

Çok bilgim olduğundan söylemiyorum ama Android Studio kullanıyorum mesela ve 16 GB hiç yetmiyor. Keza bir ara After Effects ile uğraştım yine sıkıntılı

AMD almam dediğiniz için beğenmeme attım. AMD işlemciler her bütçede gayet tercih edilebilir.

Yanlış görmüşüm sistemi alınır. 4070 Ti'a düşüp attığımı almanız daha iyi olur ama.

Kalan paraya da depolama ve sıvı soğutma alırsınız.

Hocam 60K para verip bu sistem alınmaz. Ram'i ayrı sıkıntı PSU ayrı sıkıntı. Kendiniz toplasanız daha iyi olur gibi ama illa hazır sistem alacaksanız da başka alternatiflere bakın. 60K lık sisteme en az 32GB Ram lazım bence. PSU da Gamepower zaten, markanın hiçbir ürünü alınmamalı bence. Bana kalırsa daha iyi sistemler var.
Hocam AMD'nin ekran kartları sıkıntı bir tek Driverlardan dolayı. İşlemci tercih edilebilir. İlla İntel olmasına gerek yok bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı