60.000₺'ye RX 7900 XT vs RTX 4070 Ti

Hangisi Alınmalı

• Nvidia'lı Sistem

Oy: 12 50,0%
  • AMD'li Sistem

Oy: 9 37,5%
  • İkiside Değil ( Yorumlara )

Oy: 3 12,5%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Bütçe
60.000

Attığınız iki sistem de kesinlikle alınmaz. Bu sistem de Ekran kartı 4080'den bile bir tık güçlü. İşlemci de daha iyi. Bundan daha iyi hazır sistem de yok toplama da olmaz diye düşünüyorum.
Sadece tek biryerden tüm parçaları almak istiyorum ama ya ağlicam

Sadece tek bir yerden tüm parçaları almak istiyorum ama ya ağlicam

Hocam öyle alırsanız çok daha pahalıya geliyor aynı fiyata daha kötü ürünleri alırsınız tek yer zorunluysa attığınızı alabilirsiniz başka seçenek yok.

Sinerji bilgisayara güvenin var diğer firmalar ürün arıza çıksa bekle anam bekle hiç hoşlanmıyorum ya bu yüzden herşey biryerden oldumu iyi oluyor.
Sinerji diğer firmalara göre daha çok eleştiliyor alsında. Attığım ürünlerde hiç bir firma sinerjiden daha az güvenilir değil emin olabilirsiniz.

Sinerji bilgisayara güvenin var diğer firmalar ürün arıza çıksa bekle anam bekle hiç hoşlanmıyorum ya bu yüzden herşey biryerden oldumu iyi oluyor.
Hocam aldın mı?

Bu bütçe icin hiç anlamıyorum ama bunu buldum.

@Jesus Wicked,

@nexpugnable.
3 gündür banlıyım yeni açıldı :D

Merhaba arkadaşlar 60.000₺ bütçem var ve bu fiyat bandında toplanabilecek en iyi sistemi toplamak istiyorum. 2 adet topladığım sistem var biri RTX'li diğeri ise RX ekran kartlı sistem. Profesyonel Valorant oyunculuğu için alıyorum. İki sisteminde bileşenlerini fotoğrafta bakıp inceleyebilirsiniz. Bu arada parçaların kalitesine önem veriyorum bu yüzden biraz pahalı gelmiş olabilir, sorun değil. Sistemin her parçasının kaliteli olmasını istiyorum. Teşekkür ederim.

61k civarı toplam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı