RTX 4070 Ti Super vs RX 7900XT

@pawEn Bu arada simdi fark ettim. 3 lu bundle da parcalari change yapabiliyoruz. Yani mini ITX olarak bu karti ekledigimde sadece $80 fark ediyor.

Bundle da ki RAM leri de degisebilirim demek ki. Sizce o RAM ler saglikli mi?

Hocam suan yoldayim da internet gidip geliyor musait olunca bakayim. H6 Flow gibi onu cam mi yoksa önü mesh mi istersiniz Corsair 4000D gibi?

Videosunu bulamadım ama geçen izlediğim bir eleman 1500 dolara 7900XT ve 7800X3D sistem topluyordu.
4080S daha iyi olmaz mi? Yayin vs.

Hocam suan yoldayim da internet gidip geliyor musait olunca bakayim. H6 Flow gibi onu cam mi yoksa önü mesh mi istersiniz Corsair 4000D gibi?

4080S daha iyi olmaz mi? Yayin vs.
Tabi 4080s daha iyi olur sonuçta render almayacak yayın açacak. Birde o fiyata 4080s toplanirmi bilmem, 7900XT daha ucuz.

Hocam vaktim var hic sorun degil. Aniden karar vermeyelim guzel birsey toplayip guzel de bir inceleme yaparim sizlerin destegi ile. Acikcasi masada cok fazla yer kaplamasini istemiyorum ve en sagliklilisi neyse o olsun. Bu da sizlerin tecrubesi ile verecegim bir karar.

Icimden gecen Mini toplamak. Ama mantik normale cok yatiyorsa oraya yonelmem gerekir tabi ki.

O yuzden sizler ile soyle ilerleyelim $1600 ile bir Mini ITX ve micro ATX bir taslak olusturalim ve birlikte karar verelim. Eger degerli vaktinizi bu konuda harcarsaniz minnettar olurum.

Mini ile ilgili soyle sistemler toplaniyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabi 4080s daha iyi olur sonuçta render almayacak yayın açacak. Birde o fiyata 4080s toplanirmi bilmem, 7900XT daha ucuz.
Hocam 1800 dolar oldu sanirim butce. 1500 olmustu. 80'de Fury Renegade.
220 dolar kaliyor.
@kalimaki Ne tur kasa istiyorsunuz? Yukarida sordum.

Hocam valla Mini isini baskasi baksa daha saglikli olur. Ben normali onereyim alternatiflere bakarsiniz.

An
Hocam 1800 dolar oldu sanirim butce. 1500 olmustu. 80'de Fury Renegade.
220 dolar kaliyor.
@kalimaki Ne tur kasa istiyorsunuz? Yukarida sordum.

Hocam valla Mini isini baskasi baksa daha saglikli olur. Ben normali onereyim alternatiflere bakarsiniz.
Tamam hocam oyle yapalim. ATtiginiz 2 tur de olur. Saglikli olan hangisiyse.

An

Tamam hocam oyle yapalim. ATtiginiz 2 tur de olur. Saglikli olan hangisiyse.
130 dolar kaliyordu. 15 dolar artarsa 420mm destekli sag sol paneli hem cam hem acilabilen kaliteli bir kasa olur.
Artmazsa
10 dolara da 1 tane kasa fani vardir egzoz fan icin. Bakayim bir.

5 dolar fark olacak. Lian Li seçin.
Sivi sogutma var miydi bundleda?

5 dolar kasa, 35 dolar da kule tipine para verirseniz boyle olur gibi ama parcalar oranin piyasasina gore en F/P olmayabilir. Baya baktim ama yinede bilemedim. Phantom oyle. Bundle'da oyle. Kasa da yine baya iyi. PSU illa tam moduler olmayabilir.

@GFYT @Oreki
Ne olabilir sizce PSU? Full moduler olmali mi illa?

130 dolar kaliyordu. 15 dolar artarsa 420mm destekli sag sol paneli hem cam hem acilabilen kaliteli bir kasa olur.
Artmazsa
10 dolara da 1 tane kasa fani vardir egzoz fan icin. Bakayim bir.

5 dolar fark olacak. Lian Li seçin.
Sivi sogutma var miydi bundleda?
Hayir yok , sogutucu ayri aliniyor.

Terapi gibi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sende bu tarz topla gitsin.

4070TI Super ve 4080 Super arasında %18 performans farkı var. 2K'da kullanacağin için önemsiz. İkisi de 16 GB VRAM'li yani benzer kartlar. 4070 Ti Super al geç, işlemciyi 7800x3D yap. Kartı aldıktan sonra undervolt yapmayı unutma. 80-90W tüketimi azalıyor ama aynı performansı veriyor mini ITX dizeceğin için bu önemli bir detay çünkü kasan küçük yani azaltacağın 80-90W senin için 10 derece oynatabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı