Çok pardon hocam anlayamadım o zaman. o şekilde çözebilirsin o zaman. Daha uygun fiyata çok daha iyi konfigürasyonlu ürünün olurAga baska pc yok aktarmak icinamazonda 500 tl satiyorlar usb kurulum
16lik usb alıp Windows medya olusturma araci yukleyip yapacaksın basit işlem.Kurulum yaparimda usb yok elimde baska bilgisayarim yok hazir bana icinde Windows olan usb lazim netten alsak nasil olur ne almam lazim![]()
Lisans kodu 100-200 lira onu sonradan da alırsın.Flaş bellek alıp internet kafede 10dkda yaparsın.İste ne alacagim Windows 11 home 64 bit yazio dogrumu
Elimde baska pc yok
Senin işini 36binlik 4060li asus tuf da görür gibi boşuna para verme.Tamam reis lisans nerden aliniyor size danisirim once laptopa karar verelimde))
Aga benim kafa karisti ben web tasarim yazilim islerinde egitim alicam oyuncu degilim butcemde yok bir yanimda pulse yeter diyor oynarsam fifa oynarim onu pulsede kaldirir kafam bir milyon oldu![]()
Tamam reis lisans nerden aliniyor size danisirim once laptopa karar verelimde))
Aga benim kafa karisti ben web tasarim yazilim islerinde egitim alicam oyuncu degilim butcemde yok bir yanimda pulse yeter diyor oynarsam fifa oynarim onu pulsede kaldirir kafam bir milyon oldu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.