60.000TL'ye 5060'lı Laptop alınır mı?

Bütçe
60.000TL
Tamam reis lisans nerden aliniyor size danisirim once laptopa karar verelimde :)))

Aga benim kafa karisti ben web tasarim yazilim islerinde egitim alicam oyuncu degilim butcemde yok bir yanimda pulse yeter diyor oynarsam fifa oynarim onu pulsede kaldirir kafam bir milyon oldu 😁

Son düzenleme:
Tamam reis lisans nerden aliniyor size danisirim once laptopa karar verelimde :)))

Aga benim kafa karisti ben web tasarim yazilim islerinde egitim alicam oyuncu degilim butcemde yok bir yanimda pulse yeter diyor oynarsam fifa oynarim onu pulsede kaldirir kafam bir milyon oldu 😁
Senin işini 36binlik 4060li asus tuf da görür gibi boşuna para verme.

Abi GTA6 dedin ilk başta. Bi sistem gereksinimlerine bakar mısın 😁 yok daha basic oyunlar oynarım dersen ona göre yol göstermeye çalışalım

Aynen bastan beri bunu istiyordum indirimde suan bu firsati kacirmiyim ben oyun isimlerini bile bilmem bu cihazda rahat fifa 25 26 27 oynar herhalde

n11'den MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201XTR U7-155H 16 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4060 16" Dos Dizüstü Bilgisayar seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Gta 6 kaldirmazsa oynamam aga evde PlayStation var acmiyorum bile gta 6 kaldirir belko belli olmaz o zaman ram 32 çıkartiriz 3 yil sonra sence mantiken ne yapayim param yok borca cok girmek istemiyorum kiraciyim coluk cocuk derken ooo😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı