60.000TL'ye iPhone önerisi

hamsj

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon alacağım. 50 ile 60k arası bir bütçem var 50'ye yakın olsa daha iyi olur. Bu fiyalara hangi IPhone'u önerirsiniz? İkinci el de olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır bir İOS kullanıcısı ama sonradan aklı başına gelen birisi olarak anlatayım sana. (ilk telefonum İPhone 3G, son telefonum İPhone 13 pro max) İPhone hiç bir yönden Samsung dan iyi değil ki kim neden alır iPhone? adama 2. el falan al diyorlar :D sıfırının bataryası 1 sene sonra ölmeye başlıyor, birde 2. el mi alacaksın? ablam da 15 pro max vardı onu sattı, 16 aldı hala benim telefonumu kıskanıyor, her konuda kıyasladık benimki ezip geçti (s24ULTRA) bu telefon dururken arkadaş 14 pro max diyor :D telefonun 2 üstü çıkmış zaten, 3 sene sonra bitecek telefona o kadar parayı kim verir ki, ülkedeki iphone sevgisi ne zaman bitecek acaba, genel olarak Avrupa ülkelerinden her konu da10/20 yıl geriden gittiğimizi düşünürsek, bizim ülkeye de telefon güncellemesi 15 yıl sonra falan gelir herhalde. Adamların yeni özellik diye koydukları çoğu zırvalığa Samsung kullanıcıları 10 yıldır sahip, dizayn, işlemci, kamera, telefonun sana sunduğu özgürlük çok fazla, telefonu elimden bırakamıyorum. İnternette yerli yabancı her yerde forum oluşturdum, her türlü karşılaştırma videosunu izledim daha 1 kişinin iPhone daha iyi dediğini görmedim (Araştırma yapmayan cahil kesim hariç)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı