60.000TL'ye kadar sistem önerisi

Bütçe
50-60K
Öncelikle topladığınız sistem bu bütçedeki en kötü sistem olabilir.
2. olarak da toplayacağınız sistem işlemci ağırlıklı mı yoksa ekran kartı mı daha iyi olsun?

FPS ağırlıklı oyun oynayacagım o yüzden ekran kartı ağırlıklı sanırım.

Yok hocam tam tersi. Valorant CS2 falan oynayacaksanız işlemci ağırlıklı olması lazım. Siz bütçeyi Max kaç yaparsınız?

Tamam hocamda ekran kartını çok düşük tutmak istemiyorum ama işlemci ağırlıklı olsun o zaman.

Attığım sistem uygun. Sizin Max bütçeniz nedir? 65k uyuyorsa son atılanı alın.

2 ay sonra alacağım fiyatlarda artıyor o yüzden 65k fazla olur şu anda tam alabiliyorum monitörle birlikte ama 2 ay sonra alamayacağım şu an da alma imkanım yok o yüzden fiyatı biraz daha düşük tutulsa iyi olur.

Hocam 2 ay sonra alacaksanız 2 ay sonra konu açın. Biz şimdi 55k sistem öneririz 65k olur o zaman ne diyeceğiz size? Tekrar konu açacaksınız yine aynı şeye gelecek.

Hocam 2 ay sonra alacaksanız 2 ay sonra konu açın. Biz şimdi 55k sistem öneririz 65k olur o zaman ne diyeceğiz size? Tekrar konu açacaksınız yine aynı şeye gelecek.

Haklısınız hocam ben bilgisayar toplamayla ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum o yüzden açmıştım. 2 ay sonra açarım konuyu tekrardan teşekkürler yardım için.

Zorlarsanız
Zorlayamazsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…