60.000TL'ye kadar sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
50.000-60.000

DarkMside

Femtopat
Daha fazla  
50-60k arası toplanabilecek 13.nesil i7 ve RTX4070'li PC önerileriniz var mıdır? Vatan Bilgisayar'da şu ürünü gördüm alınabilir mi?
İşlemciyi oyun için mi kullanacaksınız yoksa render vs. için mi? Oyun içinse AMD önerelim.

Özelleştirmelerden R7'yi seçip RAM'i 32, SSD'yi de 1 TB yapabilirsiniz:
i7 şart değilse tabii ki bu önerim. Attığınız sistem çok pahalı, 4070 Ti olsaydı alınabilirdi ama.

i7 şart değilse tabii ki bu önerim. Attığınız sistem çok pahalı, 4070 Ti olsaydı alınabilirdi ama.
Benim için önemli olan 4-5yıl boyunca sıkıntısız oyun oynamak amd’de olabilir sadece uzun süreli olması yeterli

İşlemciyi oyun için mi kullanacaksınız yoksa render vs. için mi? Oyun içinse AMD önerelim.
Hocam sadece oyun için

Benim için önemli olan 4-5yıl boyunca sıkıntısız oyun oynamak AMD'de olabilir sadece uzun süreli olması yeterli

Hocam sadece oyun için

En az 5-6 sene götürür sizi hocam. Dediğim gibi RAM, SSD ve işlemci özelleştirmesi yapabilirsiniz. İşlemciye özelleştirme yapmasanız bile çok güçlü bir işlemci R5 7500F. Ama soğutucu kullanmanız lazım yanında, şu da yeterlidir.

En az 5-6 sene götürür sizi hocam. Dediğim gibi RAM, SSD ve işlemci özelleştirmesi yapabilirsiniz. İşlemciye özelleştirme yapmasanız bile çok güçlü bir işlemci R5 7500F. Ama soğutucu kullanmanız lazım yanında, şu da yeterlidir.
Hocam işlemciyide yükselteceğim fakat güçlü soğutma şart diyorlar 7700x için

Kesinlikle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı