60.000TL'ye telefon önerisi

SametTR1306

Hectopat
Merhaba telefonu 5 6 yıl kullanacağım iPhone 15 veya Plus modelini almayı düşünüyorum IPhone'yi uzun ömürlü olduğu için tercih ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonların kendisi kaliteli fakat o kadar para verip de 60 Hz kullanmayı kendime yediremezdim. Düşünürseniz S24 Ultra çok daha iyi bir seçim olacaktır. İlla ki iPhone olsun derseniz 15 Pro almaya çalışın.

Parasi olan icin 15 pro max alinir ama S24 Ultra'nin yanina 15'i koymam bile.

Alakası yok.

O kadar para verip ısınma sorunlu ve kamera+ekran konusunda daha kötü telefon almak ne oluyor? Cevap belli ancak uygunsuz üsluptan uyarı yemeye lüzum yok.

Alakası yok.

O kadar para verip ısınma sorunlu ve kamera+ekran konusunda daha kötü telefon almak ne oluyor? Cevap belli ancak uygunsuz üsluptan uyarı yemeye lüzum yok.
Hocam isletim sistemi ve ikinci el degeri icin veriyorlar o parayi genelde, ama dediginiz gibi o parayi hakeder mi tartisilir. Arkadasin butcesinde bende kesinlikle S24 Ultra tarafindayim zaten.

Telefonların kendisi kaliteli fakat o kadar para verip de 60 Hz kullanmayı kendime yediremezdim. Düşünürseniz S24 Ultra çok daha iyi bir seçim olacaktır. İlla ki iPhone olsun derseniz 15 Pro almaya çalışın.
14 pro var olur mu

Hocam isletim sistemi ve ikinci el degeri icin veriyorlar o parayi genelde, ama dediginiz gibi o parayi hakeder mi tartisilir? Arkadasin butcesinde bende kesinlikle S24 Ultra tarafindayim zaten.

Arkadaşımda var ben pek beğenmedim tasarim konusunda ve telefon ağır ve çok büyük ben küçük telefon arıyorum S23 gördüm hoşuma gitti fakat bana uzun ömürlü lazım 2 sene sonra kasıp doncakda almanın bir manası yok.

14 pro var olur mu

Arkadaşımda var ben pek beğenmedim tasarim konusunda ve telefon ağır ve çok büyük ben küçük telefon arıyorum S23 gördüm hoşuma gitti fakat bana uzun ömürlü lazım 2 sene sonra kasıp doncakda almanın bir manası yok.

S23'lerde 5 yılı rahat çıkartırlar. S6'lar bile kasmadan kullanılabiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı