60-110 TL klavye önerisi

xfurkanx300

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavyem bozulduğundan dolayı bu bütçe ile klavye arıyorum.
Logitech G103 çok övülmüş fakat görüntüsü güzel olmadığından içim el vermedi. Everest Rampage'e kaydım biraz. Çok kararsızım. Bir öneriniz varsa yazın. Ayrıca K-112 Hunter almayı düşünüyorum, iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Everest asla alma bir ayda bozulur.
Dostum bu fiyata alternatifler bellidir. Ayrıca şu markaları kötülemekten vazgeçin hayatınızda bir kere kullanmışlığınız yok birileri yazıyor diye her yorumun altında varsınız. Çok kaliteli değiller ama fiyatlarına göre iyiler. Ayrıca bozulma olayı şans işidir bazen iyisi denk gelir bazen kötüsü. Ama dediğim gibi fiyatına göre iyi yapıyorlar.

Dostum bu fiyata alternatifler bellidir. Ayrıca şu markaları kötülemekten vazgeçin hayatınızda bir kere kullanmışlığınız yok birileri yazıyor diye her yorumun altında varsınız. Çok kaliteli değiller ama fiyatlarına göre iyiler. Ayrıca bozulma olayı şans işidir bazen iyisi denk gelir bazen kötüsü. Ama dediğim gibi fiyatına göre iyi yapıyorlar.
Bir kere ben ve başka arkadaşım aynı everest klavyeyi aldık ikimizinki de 2 ay içerisinde bozuldu ama bi g103 aldım 3 yıldır kullanıyorum en küçük sıkıntı yok.

Hayatımda bir kere kullandım o zaman söz hakkım var sanırım, Everest önermiyorum, aldığın ürünün ömrü 6 ay da olabilir 2 yıl da tamamen şans işi.

Klavye alırken görüntüye kanmayın. Işıklar hoşunuza gidiyorsa 10-20 liraya da ışıklı var. Dikkat etmeniz gereken kalitedir. Bu fiyatta G103 en iyi tercih olabilir. Bütçeyi az daha yükseltirseniz daha iyi seçenekler çıkabilir.
Everest ürünleri ne olursa olsun tavsiye edilecek ürünler değil. Hiçbir zaman kullanmadım. Çevremde kullananların hiçbiri de memnun kalmadı. En fazla ömrü 1 yıldır. G105 klavye kullanıyorum ve 4. yıla gireceğim. Bu zamana kadar tek sorunu olmadı. Bana bu kadar uzun dayanacak bir Everest ürünü önerebilecek misin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı