60-65 bin TL'ye 9070 XT sistem toplama

Bütçe
60000-65000

Trox1N

Picopat
Daha fazla  
9070 XT sistem toplayacağım bütçe 60 65 civarı parça önerebilir misiniz?
Parça parça zamanla para gelecek öyle alacağım ondan hazır sistem atmazsanız sevinirim.

Bu arada sistem beyaz olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
9070 XT sistem toplayacağım bütçe 60 65 civarı parça önerebilir misiniz?
Parça parça zamanla para gelecek öyle alacağım ondan hazır sistem atmazsanız sevinirim.

Bu arada sistem beyaz olacak.
beyaz olursa bazı parçalardan kısmak zorunda kalırız siyah alsan?

Ekran kartı: 5070 Ti

İşlemci: 9700x

Anakart: Colorful Battle AX B650M Plus Micro ATX.

RAM: 2x16 Viper Venom.

SSD: Kioxia G2

Soğutucu: Thermal right Phantom

Kasa: Zoko amiral DK431 4x12cm.

PSU: High Power Elite 750W.

Beyaz olursa bazı parçalardan kısmak zorunda kalırız siyah alsan?

Ekran kartı: 5070 Ti.

İşlemci: 9700X.

Anakart: Colorful Battle AX B650M Plus Micro ATX.

RAM: 2x16 Viper Venom.

SSD: Kioxia G2.

Soğutucu: Thermal right Phantom.

Kasa: Zoko amiral DK431 4x12cm.

PSU: High Power Elite 750W.

Hocam beyaz yapabilir miyiz bir de 9070 XT olacak 5070 Ti değil teşekkür ederim bu arada kimse bakmıyordu.

Hocam beyaz yapabilir miyiz bir de 9070 XT olacak 5070 Ti değil teşekkür ederim bu arada kimse bakmıyordu.

5070 Ti çok daha mantıklı hocam arada 4-5k var sadece ve beyaz olursa bazı şeylerden kısmak zorunda kalırız bende beyaz düşünüyordum ama siyah daha F/P

Bende yeni gördüm hocam bittiğini 9070 XT ile benim bütçeyş aşmıyorya beyaz yapabilir miyiz bir de şu hani hem önü hem yanı cam olan kasalar oluyoya artık akvaryummu ne deniyorsa onlardan önerebilirseniz iyi olur.

Hocam sende çok şey istiyosun ya beyaz istiyorsan mecbur 9070 Pure yöneleceğiz 9070XT Pure 39k filan çünkü bence siyah toplayalım.

Bende yeni gördüm hocam bittiğini 9070 XT ile benim bütçeyş aşmıyorya beyaz yapabilir miyiz bir de şu hani hem önü hem yanı cam olan kasalar oluyoya artık akvaryummu ne deniyorsa onlardan önerebilirseniz iyi olur.

Ya da hocam eğer şok parçadan kısmak zorunda kalıyosak siyah olsunda ayda yılds bir şöyle bir şey toplayınca beyaz olsun diyorum.

Hocam sende çok şey istiyosun ya beyaz istiyorsan mecbur 9070 Pure yöneleceğiz 9070XT Pure 39k filan çünkü bence siyah toplayalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı