pclazımaga
Centipat
65 k bütçem var hazır PC önerir misiniz ben deneyimli değilim. Teşekkürler şimdiden.
Daha uyguna daha iyi sistem var hocam.Gaming gen de böyle oyun bilgisayarı buldum.
![]()
GAMING-TUF4070TISUPER / AMD Ryzen 5 7600 Tray / ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER OG OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-TUF4070TISUPER sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7600 TRAY ve ASUS RTX 4070 Ti SUPER ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Daha uyguna daha iyi sistem var hocam.
Attığım özelleştirmelere dikkat edip alın hocam.
Soğutucu olarak bunlardan birini alın hocam.Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
![]()
DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.960,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Toplam 60-61k civarına geliyor. Bu sistemin yanında 2K monitör almanızı öneririm. 1080p bu sisteme saygısızlık olur.
Hayır hocam olmaz. 2K monitörde 4080S'i kaldırabilir bu işlemci. 1080p'de size yansımayacak kadar darboğaz yapabilir. Bundan dolayı 2K önerdim. Ayrıca kullanılan bütün parçalar üst seviye. Giriş seviye parça yok.Hocam yanlış anlama cahillğimden soruyorum bizim arkadaşlar darboğaz falan muahbbeti döndürmüştü bir ara öyle bir şey olmaz değil mi? Bu sistemde.
Hayır hocam olmaz. 2K monitörde 4080S'i kaldırabilir bu işlemci. 1080P'de size yansımayacak kadar darboğaz yapabilir. Bundan dolayı 2K önerdim. Ayrıca kullanılan bütün parçalar üst seviye. Giriş seviye parça yok.
Zaten öneri yaptım hocam.Sadece kasa mı? Hangi tür oyunları oynuyorsun yada oynayacaksın ileride?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.