60-70 bin TL arası beyaz hazır sistem onerisi

bedirhanx

Femtopat
Daha fazla  
Bu bütçe aralığında beyaz bir sistem arıyorum, çoğu siteye baktım neredeyse hepsi darboğaz yapacak sistemler ama dün İncehesap'ta dolaşırken bunu buldum, siz ne diyorsunuz? Farklı bir alternatif var mı?

bunu buldum?

yani diğer ekipmanlarımın hepsi beyaz
Beyaz olmasa da olur diyorsanız bunlardan birini alın geçin, düz 4070'li sistemleri 40'a da bulursunuz.
Tebilondaki sistemin işlemci daha iyi.

Beyaz olmasa da olur diyorsanız bunlardan birini alın geçin, düz 4070'li sistemleri 40'a da bulursunuz.
Tebilon'daki sistemin işlemci daha iyi.

Hocam fakat bu işlemciler ekran kartına göre kötü değil mi? Darboğaz yapacağını düşünüyorum.

Hocam fakat bu işlemciler ekran kartına göre kötü değil mi? Darboğaz yapacağını düşünüyorum.
Hayır darboğaz yapmıyor ryzen 5 7500f. Son attığımın işlemcisi daha da iyi ancak hiçbiri darboğaz yapmaz.
İkinci r5 7500f'li sistem tam fiyat performans, alabilirsiniz. Tabii 1080p'de oynayacaksanız son attığım sistemi almanız daha iyi olur ancak 2k'da hiçbiri darboğaz yapmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hayır darboğaz yapmıyor Ryzen 5 7500F. Son attığımın işlemcisi daha da iyi ancak hiçbiri darboğaz yapmaz.
İkinci R5 7500F'li sistem tam fiyat performans, alabilirsiniz. Tabii 1080P'de oynayacaksanız son attığım sistemi almanız daha iyi olur ancak 2K'da hiçbiri darboğaz yapmaz.

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı