60-70 bin TL hazır sistem önerisi

MrShizum

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 60-70k bütçeye sistem almak istiyorum. PC'den anliyorum ama yine de sizden fikir almak istedim. Monitör olarak 280Hz 2K monitör alacağım kasa olarak da 4070 Super EVO'lu sistemler var. Bu sistemlerde hangi parçaları değiştirsem iyi olur gibisinden veya bunu al dediğiniz var ise fikirlere açığım teşekkürler.

Merhaba, 60-70k bütçeye sistem almak istiyorum. PC'den anliyorum ama yine de sizden fikir almak istedim. Monitör olarak 280Hz 2K monitör alacağım kasa olarak da 4070 Super EVO'lu sistemler var. Bu sistemlerde hangi parçaları değiştirsem iyi olur gibisinden veya bunu al dediğiniz var ise fikirlere açığım teşekkürler.

Monitör dahil mi bütçe hocam.

Veya

Monitör

Sistemlerde ekstra değişiklikler yapmadım, bütçenize göre ram miktarını artırabilirsiniz, işlemciyi bir tık üst modellere geçirebilirsiniz tercih tamamen sizin.

Ama eğer ki bütçenizi zorlamak isterseniz 4080 super sistemde alabilirsiniz

Örnek olması açısından

Ekran görüntüsü 2024-07-17 113414.png

Bu sistem bu fiyat civarında soğutucu dahil olarak, rami 32 yaparsınız, 10 bin lirada monitöre sayarsak 80 bine gelir.

Veya.

Monitör.

Sistemlerde ekstra değişiklikler yapmadım, bütçenize göre RAM miktarını artırabilirsiniz, işlemciyi bir tık üst modellere geçirebilirsiniz tercih tamamen sizin.

Ama eğer ki bütçenizi zorlamak isterseniz 4080 Super sistemde alabilirsiniz.

Örnek olması açısından.

Eki Görüntüle 2255260

Bu sistem bu fiyat civarında soğutucu dahil olarak, RAM'i 32 yaparsınız, 10 bin lirada monitöre sayarsak 80 bine gelir.

Çift fanlı olarak almayın hocam bence kesin 3 fanlı olan ekran kartlarına yükseltin en kötü.

Veya.

Monitör.

Sistemlerde ekstra değişiklikler yapmadım, bütçenize göre RAM miktarını artırabilirsiniz, işlemciyi bir tık üst modellere geçirebilirsiniz tercih tamamen sizin.

Ama eğer ki bütçenizi zorlamak isterseniz 4080 Super sistemde alabilirsiniz.

Örnek olması açısından.

Eki Görüntüle 2255260

Bu sistem bu fiyat civarında soğutucu dahil olarak, RAM'i 32 yaparsınız, 10 bin lirada monitöre sayarsak 80 bine gelir.

Teşekkürler ama, ASUS hariç ekran kartları kullanmıyorum INNO3D, Galax cart curt monitör olarak da 180-165Hz cok dusuk kalıyor onun için monitör sabit alacağım aklımda yani değerli önerin için teşekkürler yine de.

Çift fanlı olarak almayın hocam bence kesin 3 fanlı olan ekran kartlarına yükseltin en kötü.
Çift fanlının her hangi bir sorun yaratacağını mı düşünüyorsun?

Teşekkürler ama, ASUS hariç ekran kartları kullanmıyorum INNO3D, Galax cart curt monitör olarak da 180-165Hz cok dusuk kalıyor onun için monitör sabit alacağım aklımda yani değerli önerin için teşekkürler yine de.

Çift fanlının her hangi bir sorun yaratacağını mı düşünüyorsun?
Asus hariç ekran kartları kullanmıyorum demeniz beni hem konudan soğuttu hem size yardım etme teşviğinden. Asıl ben size teşekkür ederim ne demek. İyi alışverişler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı