60-70 bin TL RTX 5000 hazır sistem önerisi

tynnC

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVIDIA GeForce RTX 3060 Laptop GPU, Intel® UHD Graphics,
1x16GB RAM, i7-11800H @ 2.30GHz, CT1000BX500SSD1 SSD
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar,

Bu yaza doğru bir sistem toplamak istiyorum ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. İlk defa sistem topladığım için çok bilmiyorum ve gereksiz kaçık veya parçadan çok kısmadan sistem toplamak istiyorum. Mümkünse ekran kartının NVIDIA RTX 5000 serisinden olmasını istiyorum. Parçaları kendim toplarsam kırmaktan ve yanlış takmaktan çekiniyorum bu yüzden hazır sistem olursa daha iyi olur. Teşekkürler.

Selam arkadaşlar,

Bu yaza doğru bir sistem toplamak istiyorum ve bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. İlk defa sistem topladığım için çok bilmiyorum ve gereksiz kaçık veya parçadan çok kısmadan sistem toplamak istiyorum. Mümkünse ekran kartının NVIDIA RTX 5000 serisinden olmasını istiyorum. Parçaları kendim toplarsam kırmaktan ve yanlış takmaktan çekiniyorum bu yüzden hazır sistem olursa daha iyi olur. Teşekkürler.
Özelleştirmeleri yaptım.

Baştan uyarayım hazır sistem olarak çok bildiğim bir sistem yok benden daha iyi öneriler gelir.
İşlemciyi 7600X.
Anakartı B650M Plus.
SSD'yi MP600 XT.
Soğutucu olarak ak400.

SSD'yi S70 Blade yaparsa çok daha iyi olur.

Bu da var hocam özelleştirdim.

Bu fiyata güzelmiş cidden 2 saat sistem aramıştım bir de :D
Soğutucu olarak bu seçilebilir bütçeyi de geçmiyor.

1747593775471.png

Buda var hocam özelleştirdim.
Çok teşekkürler elinize sağlık. Bu kadar hızlı cevaplanacağını düşünmediğim için önceden yazmıştım sonra gecikmesin diye. 15 Hazirandan sonra alacağım bilgisayarı o yüzden fiyat ufak tefek oynarsa problem yok ama çok artarsa tekrardan buraya yazarım. Tekrardan çok sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı