60-70 bin TL sistem önerisi

siteye baktım açıldığında ekran kartı stokları bitmiş başka bir şey seçmelisin yazıyor. bir de işlemci olarak da 7800x bittiği için başka bir şey seçmem gerekiyor. benim tam olarak hangilerini seçmemi istediğini yazarsan fiyatı kaç alıyor bir bakiyim.

Şu anki sisteminiz iyiymiş. İşlemci + soğutucu ekleyip sistem ölene kadar kullanın bence. Biraz daha biriktirin para. 5000 serisi çıkınca dönemin ortalarına doğru size 5000'li sistem toplarız. 7800x3D vs. alın, 5000 serisinde de onu kullanırız. Düşünür müsünüz?

Ben de o şekilde düşündüm fakat anakartı da yükseltmem gerekiyor. Böyle olunca fiyat 30 bini buluyor zaten. Bir de yeni bir iş teklifi aldım ocak ayındaki zamla da birlikte ödemesi kolay olsun diye taksitli girmek istiyorum. Yani sanırım toptan bir yükseltme daha iyi olacak. Teşekkür ederim.

Ben de o şekilde düşündüm fakat anakartı da yükseltmem gerekiyor. Böyle olunca fiyat 30 bini buluyor zaten. Bir de yeni bir iş teklifi aldım ocak ayındaki zamla da birlikte ödemesi kolay olsun diye taksitli girmek istiyorum. Yani sanırım toptan bir yükseltme daha iyi olacak. Teşekkür ederim.

O zaman direkt attığım sistemi satın alın, şu anki sisteminizi de satarsınız zamanla. Durumunuz varsa almak her zaman iyidir. Sonrasında olamayabiliyor. Gözden de çıkardyısanız o parayı yapıştırın gitsin.

Artı olarak bununda işini görebileceğini düşünüyorum.

https://www.amazon.com.tr/GAMİNG-EZREAL-7800X3D-ANAKART-Bilgisayarı/dp/B0D1QXBL1F

Ben de şimdi tam bunu atacaktım. Hem Amazon'da 6 aya kadar vadesiz taksit imkanı da var. Uzun süredir PC bileşenlerini takip etmiyorum o yüzden içindekilerin ne kadar mantıklı olduğuyla ilgili bir fikrim yok. Mesela 4070 kaç yıl yeterli olur? Satış yapan firmayı bilmiyorum ama amazona güvenerek alım yapmayı düşündüm. Kendim de Amazon'da çalışıyorum 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı