İkisi de iyi, lamborghini mi ferrari mi diye bir soru. Ben ASUS tercih ederim.Hocam anakart ASUS mu olmalı MSI mı?
siteye baktım açıldığında ekran kartı stokları bitmiş başka bir şey seçmelisin yazıyor. bir de işlemci olarak da 7800x bittiği için başka bir şey seçmem gerekiyor. benim tam olarak hangilerini seçmemi istediğini yazarsan fiyatı kaç alıyor bir bakiyim.ModArt-X18 V5 / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS GeForce RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
Bütçeye monitör dahil değilse bunu önerebilirim.
İkisi de iyi, Lamborghini mi Ferrari mi diye bir soru. Ben ASUS tercih ederim.
Siteye baktım açıldığında ekran kartı stokları bitmiş başka bir şey seçmelisin yazıyor. Bir de işlemci olarak da 7800X bittiği için başka bir şey seçmem gerekiyor. Benim tam olarak hangilerini seçmemi istediğini yazarsan fiyatı kaç alıyor bir bakayım.
Benim önerdiğim gayet iyi.Pekii ASUS Prime B650 m a II anakart mı yoksa sizin önerdiğiniz sistemdeki anakart mı?
Şu anki sisteminiz iyiymiş. İşlemci + soğutucu ekleyip sistem ölene kadar kullanın bence. Biraz daha biriktirin para. 5000 serisi çıkınca dönemin ortalarına doğru size 5000'li sistem toplarız. 7800x3D vs. alın, 5000 serisinde de onu kullanırız. Düşünür müsünüz?
ASUS ROG STRIX 4070 Super seçebilirsin bütçene uyarsa.
Ben de o şekilde düşündüm fakat anakartı da yükseltmem gerekiyor. Böyle olunca fiyat 30 bini buluyor zaten. Bir de yeni bir iş teklifi aldım ocak ayındaki zamla da birlikte ödemesi kolay olsun diye taksitli girmek istiyorum. Yani sanırım toptan bir yükseltme daha iyi olacak. Teşekkür ederim.
Artı olarak bununda işini görebileceğini düşünüyorum.
https://www.amazon.com.tr/GAMİNG-EZREAL-7800X3D-ANAKART-Bilgisayarı/dp/B0D1QXBL1F
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.