60-70 Bin TL sistem toplama

Bu da gayet guzel anakart ama stokta az kalmis, fiyati da hep 7-8k bandindaydi, nedense dusmus.

Teşekkür ederim hocam dikkate alacağım.

Hocam işlemci soğutucu seçimi bence hatalı olmuş, 9700x temele baktığınız da 65W bir işlemci. Gidip şöyle sağlam bir Thermalright Phantom Spirit 120 EVO felan alsanız sizi rahat rahat 5-6 yıl götürür. He derseniz ki ben sıvı soğutucu istiyorum kasamda da güzel dursun Enermax Liqmaxflo ELC-LMF360T e yönelebilirsiniz. Kendisi üst düzey aio lardan olur ve argb olmayan hali sizin attığınız dan hem daha ucuz hem de daha performanslı.

Sırasıyla linkleri;

Dediğim gibi soğutucudan çok da değil hiç anlamıyorum hangisi daha iyi olur sizce varsa daha farklı seçenekler de olabilir.

Mesajla sıvı ile hava soğutucunun ne farkı olur onu da çok anlamıyorum bilmiyorum.

Dediğim gibi soğutucudan çok da değil hiç anlamıyorum hangisi daha iyi olur sizce varsa daha farklı seçenekler de olabilir.

Mesajla sıvı ile hava soğutucunun ne farkı olur onu da çok anlamıyorum bilmiyorum.
Size soyledigim sogutucu cogu sivi sogutucuyu tokatlar amiyane tabirle.

Size soyledigim sogutucu cogu sivi sogutucuyu tokatlar amiyane tabirle.

Anladım hocam teşekkür ederim
Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz:
https://www.akakce.com/islemci-sogu...m-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,798110557.html

Kasa olarak da bunu da ekledim listeye.

Orada ben mi yanlış görüyorum yoksa Rampage mi yazıyor

Kötü. PSU'nun ne olduğu belli değil. Hele Rampage'in veridiği PSU sisteminize zarar verebilir.

Haklı olabilirsiniz çünkü bende baktım kasayı boş PSU ilee alıp PSU ek almak mantuklı aynı paraya denk geliyor.

PSU'da bunu buldum ama daha iyi seçeneklere de açığım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…