60-70 Bin TL sistem toplama

Hocam tahminin 5070 Ti Max 42 bin TL olur yani öyle mi? İnşallah orayı geçmez de rahatça alabiliriz.

Kesinlikle çok çok üstüne geçecek ben en azından diğer markalara göre daha ucuz olan Galax ve Palit gibi markalardan bahsettim. Tabii şöyle bir şey de var 5070 Ti 58 bine bulunuyor yani bu fiyatlara yaklaşması imkansız olduğuna göre çünkü arada para farkı olmalı mantıken.

Kasa mAtx, anakarti atx almayin bu arada, olmaz. Aldiginiz anakartin matx versiyonu da var, onu alabilirsiniz kasa icinize cok sindiyse. Ben kasayi bilmiyorum acikcasi, detayli incelediyseniz sorun yok.

Tam anlayamadım Corsair almak daha mantıklı değil mi?

Kesinlikle çok çok üstüne geçecek ben en azından diğer markalara göre daha ucuz olan Galax ve Palit gibi markalardan bahsettim.
ASUS, MSI gibi markalara kıyasla hayati bir farkı var mı peki Galax ve Palit'in? Normal sıradan gündelik işlerimi yapmak ve ultra ayarlarda RT açık şekilde oyun oynamak için alacağım 5070 Ti'ı, bazen de rekabetçi oyunlar.

Dediğinizi yaptım testi de yaptım bir uyumsuzluk çıktı ama o da BIOS gğncelleme sorunuymuş sıkıntı yaratacağını çok sanmıyorum. The MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi Micro ATX AM5 motherboard supports the AMD Ryzen 7 9700X 3.8 GHz 8-Core Processor with BIOS version 7E24v14. ıf the motherboard is using an older BIOS version, updating the BIOS will be necessary to Support the CPU.
MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi Micro ATX AM5 anakart, BIOS sürümü 7E24V14 ile AMD Ryzen 7 9700X 3,8 GHz 8 çekirdekli işlemciyi destekler. Anakart daha eski bir BIOS sürümünü kullanıyorsa, CPU'yu desteklemek için BIOS'un güncellenmesi gerekecektir.

Asla öyle bir fark yok klasik bir laf var ama her zaman en ucuz ekran kartı markasını almak çok mantıklı. Tabii bütçe havalarda uçmuyorsa.

Hocam senin attigin anakart atx verisyonuydu, sen pcpartpicker'dan bakarken matx versiyonu bakmissin, yukarıda link attim akakce, ona bak.

Tam anlayamadım Corsair almak daha mantıklı değil mi?
Evet corsair a tier, msi mag c tier. Corsair'in fiyati da daha uygun 500 tl.

Asla öyle bir fark yok klasik bir laf var ama her zaman en ucuz ekran kartı markasını almak çok mantıklı. Tabii bütçe havalarda uçmuyorsa.
Fark yoksa en ucuzunu alırım o zaman hocam. Peki bu OC'li ve OC'sizler arasında fark var mı? Bir yerde gördüm tek çubuk kaydırmayla OC'siz kartı da OC'li hale getirebiliyormuşuz, doğru mudur?

Fark yoksa en ucuzunu alırım o zaman hocam. Peki bu OC'li ve OC'sizler arasında fark var mı? Bir yerde gördüm tek çubuk kaydırmayla OC'siz kartı da OC'li hale getirebiliyormuşuz, doğru mudur?

Evet mesela Galax'ta bu özellik mevcut. Ancak onlara pek takılmanızı tavsiye etmiyorum çünkü artık neredeyse çoğu ekran kartı OC ile geliyor.

Hocam senin attigin anakart ATX verisyonuydu, sen pcpartpicker'dan bakarken mATX versiyonu bakmissin, yukarıda link attim Akakçe, ona bak.

Evet Corsair'a tier, MSI MAG C tier. Corsair'in fiyati da daha uygun 500 TL.

Anladım ben zaten Micro ATX olanı ekledim onu da en başta vardı linki gözükmüyor sanırım PSU konusunda da Corsair'i garantiledik o zaman.

Anladım ben zaten Micro ATX olanı ekledim onu da en başta vardı linki gözükmüyor sanırım PSU konusunda da Corsair'i garantiledik o zaman.

İşlemci de bu daha mantıklı geldi fiyatını da görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…