14 Pro Max yerine ne olabilir, 15 serisi falan olabilir mi?iOS bakıyorsan alacağın telefon bellidir, bütçenizde iOS olarak en mantıklı tercih 14 Pro Max. Android açıksanız S24 Ultra var ve yakında S25 serisi geleceğinden S24 Ultra'nın fiyatı daha da düşecektir.
Android kısmını çok kullandım, IOS daha premium geliyor, aktif olarak S23 Ultraya sahibim.14 Pro Max veya yeni olsun diyorsan 16 bakılabilir. Parasına değer mi tartışılır ama. iOS isteme sebebin nedir?
Pro olmayan modellerde çoğu şey eksik, önerim düz model almayın iPhone olarak.14 Pro Max yerine ne olabilir, 15 serisi falan olabilir mi?
Tam anlamıyorum iPhone kısmını.
Anlıyorum hocam teşekkürler.Pro olmayan modellerde çoğu şey eksik, önerim düz model almayın iPhone olarak.
Hocam 14 Pro Maxi nereden alabilirim? 80k civarına gösteriyor her yerde.Pro olmayan modellerde çoğu şey eksik, önerim düz model almayın iPhone olarak.
Hocam 14 Pro Maxi nereden alabilirim? 80k civarına gösteriyor her yerde.Pro olmayan modellerde çoğu şey eksik, önerim düz model almayın iPhone olarak.
Hocam 14 Pro Maxi nereden alabilirim? 80k civarına gösteriyor her yerde.
PTTAvm dışındaki her yerde 78-80 bin arasına satılıyor PTTAvm'de 67 bine satılıyor sadece bu kadar ucuza nasıl satabiliyorlar?![]()
iPhone 14 Pro Max 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 14 Pro Max 128 GB fiyatları 78.204,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 14 Pro Max 128 GB özelliklerini incele, 37 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Evet onu merak ettim hocam.PTTAvm dışındaki her yerde 78-80 bin arasına satılıyor PTTAvm'de 67 bine satılıyor sadece bu kadar ucuza nasıl satabiliyorlar?
Aynısı çok fazla telefon için geçerli bu arada iPhone 16 Pro her yerde 77-78 bin iken PTTAvm'de 72 bin. Neden böyle anlamıyorum ithalatçı garantili diyor belki farkı budur fiyat farkının ama o zaman da diğer hiçbir sitede niye ithalatçi garantili satılmıyor diye düşünüyorum. Eğer güvenilirse iPhone 16 Pro alabilirsiniz aynı siteden bu arada bütçeyi de biraz arttırırsanız.Evet onu merak ettim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.