70 bin TL telefon tavsiyesi

Bütçe
70000
Başka cihaz olarak yurd dışı bakabilecek iseniz, bu senenin aktif olarak en iyi kameralarına sahip Oppo Find X7 Ultra'yı ve ya Vivo X100 serisinden bir cihaza da bakabilirsiniz, öteki türlü 15 Pro Max'i yurt içi istiyorsanız alabilirsiniz 2. elden.

Başka cihaz olarak yurd dışı bakabilecek iseniz, bu senenin aktif olarak en iyi kameralarına sahip Oppo Find X7 Ultra'yı veya Vivo X100 serisinden bir cihaza da bakabilirsiniz, öteki türlü 15 Pro Max'i yurt içi istiyorsanız alabilirsiniz 2. elden.

Daha önce hiç yurt dışı kullanmadım maalesef sıkıntı olur diyede kullanmayı düşünmüyorum :D

Daha önce hiç yurt dışı kullanmadım maalesef sıkıntı olur diyede kullanmayı düşünmüyorum :D
8 ay kullanabiliyorsunuz cihazı, her bir sim yuvası başına 4 ay kısacası, ikiside çok daha ucuz olup, kamera konusunda da lider cihazlardır.
512GB Samsung S24 Ultra almak varken, İphone 15 Pro Max almak mantıklı değil benim gözümde.
Konu sahibi kamera için öneri istemiş, daha iyi kamera için feda edilebilir 256gb.

Sony Xperia 1 VI gibi ülkemizde olmayan cihazlar da ilgini çekiyorsa benim tavsiyelerim arasındadır.

8 ay kullanabiliyorsunuz cihazı, her bir SIM yuvası başına 4 ay kısacası, ikisi de çok daha ucuz olup, kamera konusunda da lider cihazlardır.

Konu sahibi kamera için öneri istemiş, daha iyi kamera için feda edilebilir 256 GB.

Zaten telefona 70000 TL verip yurt içi cihaz alan ve 256 GB'ın yetmeyeceği adamın bilgisayarı ya da başka depolama yöntemleri de vardır.

Sony Xperia 1 VI gibi ülkemizde olmayan cihazlar da ilgini çekiyorsa benim tavsiyelerim arasındadır.
IOS varken optimize olmayan saf Android kullanılır mı bilemedim, ki telefonu cebinden çıkarıp tak diye güzel foto çekilemezsin onunla, diğer seçenekler bu bütçede çok daha mantıklı olur, çoğu alanda güzel şeyler sunamıyor maalesef Sony bu bütçede rakiplerine kıyasla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı