60 bin TL iPhone telefon önerisi

Alican_123

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bende Oppo Reno 5 lite bir telefon var yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Şarj yeri hariç hiçbir arıza yapmadı neyse şimdi yeni bir telefon alacağım ve iPhone olmasını istiyorum. İnternette iPhone 12 Pro Max 40000 TL gibi fiyat bana ucuz geldi alınır mı?
iPhone 13 Pro Max da 80000 TL gibi fiyat.
Aklıma takılan iPhone 15 Pro Max de 80000TL gibi fiyat yazıyor. İnternette bu fiyatlar nasıl belirleniyor?
Sizce hangi telefon daha iyidir? Maddi durum belli değil 60000 geçmezse iyi olur. iPhone 12 Pro Max iş görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bende Oppo Reno 5 lite bir telefon var yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Şarj yeri hariç hiçbir arıza yapmadı neyse şimdi yeni bir telefon alacağım ve iPhone olmasını istiyorum. İnternette iPhone 12 Pro Max 40000 TL gibi fiyat bana ucuz geldi alınır mı?
Aklıma takılan iPhone 15 Pro Max de 80000TL gibi fiyat yazıyor. İnternette bu fiyatlar nasıl belirleniyor?
Sizce hangi telefon daha iyidir? Maddi durum belli değil 60000 geçmezse iyi olur. iPhone 12 Pro Max iş görür mü?
S24U varken o telefonlara para vermek gunah bence.

Merhaba bende Oppo Reno 5 litre bir telefon var yaklaşık 5 senedir kullanıyorum şarj yeri hariç hiçbir arıza yapmadı neyse şimdi yeni bir telefon alacağım ve iPhone olmasını istiyorum internette iPhone 12 Pro Max 40000 TL gibi fiyat bana ucuz geldi alınır mı?
Aklıma takılan iPhone 15 Pro Max de 80000TL gibi fiyat yazıyor internette bu fiyatlar nasıl belirleniyor.
Sizce hangi telefon daha iyidir maddi durum belli değil 60000 geçmezse iyi olur iPhone 12 Pro Max iş görür mü?

12 Pro Max sıfır alınacak cihaz değil iş görür kısmı ise parasına göre görmez. İkinci el 15 Pro veya 14 Pro Max arayın.

Merhaba bende Oppo Reno 5 litre bir telefon var yaklaşık 5 senedir kullanıyorum şarj yeri hariç hiçbir arıza yapmadı neyse şimdi yeni bir telefon alacağım ve iPhone olmasını istiyorum internette iPhone 12 Pro Max 40000 TL gibi fiyat bana ucuz geldi alınır mı?
Aklıma takılan iPhone 15 Pro Max de 80000TL gibi fiyat yazıyor internette bu fiyatlar nasıl belirleniyor.
Sizce hangi telefon daha iyidir maddi durum belli değil 60000 geçmezse iyi olur iPhone 12 Pro Max iş görür mü?

Hocam stoktan dolayı bazen fiyatlar saçmalıyor. iPhone 13 Pro Max kesinlikle 80 bin etmiyor zaten. iPhone 11 düşünüyorsanız almayın bile. Apple kendi sitesinde iPhone 13-14-15 satıyor. 60 bine zaten iPhone 15 alıyorsunuz.

İlla iPhone istiyorsanız 2. ele yönelin. Ama bence hocam S24u varken bu cihazların yüzüne bakılmaz. İsterseniz MediaMarkt gibi yerlerde S24 Ultra'yı deneyin beğenmezseniz almazsınız.

Merhaba, bende Oppo Reno 5 Lite bir telefon var yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Şarj yeri hariç hiçbir arıza yapmadı neyse şimdi yeni bir telefon alacağım ve iPhone olmasını istiyorum. İnternette iPhone 12 Pro Max 40000 TL gibi fiyat bana ucuz geldi alınır mı?

Eğer illa iPhone alınacaksa biriktirip iPhone 15 Pro al düz iPhone 15 iyi değil.

Eski seri Pro/Pro Max cihazlar stokdan dolayı yeni Pro serisi cihaz fiyatlarına satılıyor. 15 Pro al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı