60 bin TL laptop önerisi

Bütçe
60.000
Anlamadığın daha bir sürü konu var bir de bilmiş gibi yazıyorsun bir de Türkçe anlamayla ilgili sıkıntın mı var diye soru soruyor... Siz ikiniz bir tartışma yapmasını öğrenin sonra tartışırsınız :)

Yorumumdaki ileri görüşlülüğü gördünüz mü? Bilgisayar mühendisliğini okumak istediğinizi şimdi yazmışsınız ben zaten benzer bir senaryo dile getirip uzun vadede performans alacağınız sistemi önerdim verdiğiniz paranın karşılığını alabileceğiniz ve dikkatli kullandıktan sonra uzun bir süre rahat edeceğiniz sistemi önerdim. Yorum yapan arkadaşların hayatlarında kendi bilgisayarları dışında kaç bilgisayar toplamış ki kendi bilgisayarlarını bile kendileri toplamamıştır ya toplamış sayalım başkalarına kaç bilgisayar toplamışlar bir sorunuz cevap belli 0. Recep Baltaş'a yazın iki bilgisayar arasında kaldım hem oyun oynamak için hem de bilgisayar mühendisliği okurken kullanacağım beni en az 5-6 yıl idare etmesini istiyorum sizce hangisini almalıyım diye %99 size önerdiğimi önerecek. Bu da bu konuya son yorumumdur çocukça yorumlardan çocuklardan kaçtığım doğrudur :)
Anlamadığın konu var yazmışsın. Ne olduğunu da yazsana. Bilmediğin bir sürü konu var demişsin, onları da yazsaydın keşke. Boş boş ajitatif söylem üreten yerel belediye yöneticisi tarzı yazmaktan başka bir şey yapmamışsın. Bana tartışma kültürünü öğretecek bilgi birikimine ya da kapasiteye sahip biri gibi görünmüyorsun. Sen git arkadaşlarına sistem topla.

Şu açtığın konuda topladığın donanım değiştirmeden "5-10" yıl götürecek sistem isteğinle üstün bilgini kusmuşsun zaten buraya.

Anlamadığın konu var yazmışsın. Ne olduğunu da yazsana. Bilmediğin bir sürü konu var demişsin, onları da yazsaydın keşke. Boş boş ajitatif söylem üreten yerel belediye yöneticisi tarzı yazmaktan başka bir şey yapmamışsın. Bana tartışma kültürünü öğretecek bilgi birikimine ya da kapasiteye sahip biri gibi görünmüyorsun. Sen git arkadaşlarına sistem topla.

Şu açtığın konuda topladığın donanım değiştirmeden "5-10" yıl götürecek sistem isteğinle üstün bilgini kusmuşsun zaten buraya.
Sen kimsin? Sen sıfırsın not al bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı