60 bin TL laptop önerisi

oktay5555

Zeptopat
Daha fazla  
60 bin TL bütçem var güzel ve ısınmayan bir laptop arıyorum. Kullanma amacım yazılım için ve oyun ( Valorant, CS:GO gibi ) için bildiğiniz veya kullandığınız güzel laptopları önerir misiniz?

60 bin TL bütçem var güzel ve ısınmayan bir laptop arıyorum. Kullanma amacım yazılım için ve oyun ( Valorant, CS:GO gibi ) için bildiğiniz veya kullandığınız güzel laptopları önerir misiniz?

2 sene sonra parçası bulunmayan bataklık . Ben de bu bataklığa düşen biri olarak güzel bir sistem topla . Orta bir laptop al ve uzaktan kullan bence, 2 cihaz arası gayet iş görür bence.

2 sene sonra parçası bulunmayan bataklık . Ben de bu bataklığa düşen biri olarak güzel bir sistem topla . Orta bir laptop al ve uzaktan kullan bence, 2 cihaz arası gayet iş görür bence.
Genelde sabit bir yerde çalışmadığım için ve kendime evimde olmadığım için şuan sistem toplayamam reis onu ileride yapıcam şua sadece iyi bir laptop istiyorum

Bu dizüstü bilgisayarı TongFang üretiyor no name üretici değil. 2 yıl sonra parça sorunu yaşamazsın yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı