60 bin TL laptop önerisi

Bütçe
Yaklaşık 60.000

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, 60 Bin civarına kronik sorunu olmayan, özellikle uzun ömürlü olan, ısınma sorunu olmayan bir laptop önerir misiniz? (Mesela elimde 920m laptop var 10 yıl oldu galiba hala içindekilerine göre düzgün çalışıyor bunun gibi)

1-2 yıl sonra üniversitede de kullanmak için zamlanmadan almayı düşünüyorum Kasım indirimlerinden mantıklı mi sizce?

Linkteki bilgisayarı gördüm yeni çıkarmış galiba Gigabyte. O nasıldır fiyat performans ürün gibi geldi.
Birde olursa Intel ve NVIDIA ikilisi olursa daha güzel olur ama her türlü öneriye açığım.

X7T-5070'e bakabilirsiniz. Bu bütçede, bir çok seçeneği değerlendirmiştim ve en mantıklı seçeneğin, bu model olduğunu düşündüğüm için bu modeli satın aldım. Kullanım koşulunuza göre ayarlayacağınız belirli limitlerle birlikte güzel performans veriyor. Kusursuz bir model değil ancak bütçesinde, alınabilirliği yüksek bir model olduğunu düşünüyorum.

X7T-5070'e bakabilirsiniz. Bu bütçede, bir çok seçeneği değerlendirmiştim ve en mantıklı seçeneğin, bu model olduğunu düşündüğüm için bu modeli satın aldım. Kullanım koşulunuza göre ayarlayacağınız belirli limitlerle birlikte güzel performans veriyor. Kusursuz bir model değil ancak bütçesinde fena olmayan bir model olduğunu düşünüyorum.
hocam banada 75k civarına öneri verir misin

X7T-5070'e bakabilirsiniz. Bu bütçede, bir çok seçeneği değerlendirmiştim ve en mantıklı seçeneğin, bu model olduğunu düşündüğüm için bu modeli satın aldım. Kullanım koşulunuza göre ayarlayacağınız belirli limitlerle birlikte güzel performans veriyor. Kusursuz bir model değil ancak bütçesinde, alınabilirliği yüksek bir model olduğunu düşünüyorum.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1216477166.html bu model nasıl hocam sence gaminggenin 300hz ekranlı olanı mı yoksa bu mu

Gigabyte alınmaz. Alınabilir serisi Aorus ve Aero. Düşük TDP, fiyatına göre absürt CPU, berbat panel. Kötü kasa yapısı. Fiyatını hak etmiyor.

Hocam gerçekten bir sorunu kronik yoksa mükemmel bir cihaz gibi görünüyor tam fiyat performans teşekkürler inceleyeceğim bunu.

Gigabyte alınmaz. Alınabilir serisi Aorus ve Aero. Düşük TDP, fiyatına göre absürt CPU, berbat panel. Kötü kasa yapısı. Fiyatını hak etmiyor.
ERAZER Deputy 15 P1 MD600005 Intel Core 9 270H 32GB RAM 2TB SSD RTX5070 15.6" 144Hz FHD FreeDOS Oyuncu Laptop bunlardan hangisi hocam sizce

Hocam açık konuşmak gerekirse ben 5070 Ti harici bir ürüne 70k vermem. OLED olur, sağlam ürün olur belki. Sarısitede daha performanslı 4080 ya da çok daha kaliteli 4070 bulabilirsiniz. İki model hakkında fikrim yok hocam. Arkadaşlar size daha iyi yardımcı olur.

Hocam açık konuşmak gerekirse ben 5070 Ti harici bir ürüne 70k vermem. OLED olur, sağlam ürün olur belki. Sarısitede daha performanslı 4080 ya da çok daha kaliteli 4070 bulabilirsiniz. İki model hakkında fikrim yok hocam. Arkadaşlar size daha iyi yardımcı olur.
hocam peşin fiyatına 10 taksit vs var o yüzden düşünüyorum veya macbook pro m4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı