60 bin TL oyuncu bilgisayarı önerisi

Yer
Kahramanmaraş
Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum. Hem oyunları çoğunlukla yüksek grafiklerde oynayabileceğim hem de işlemcisinin çoklu çekirdek performansının yüksek olduğu dizüstü bilgisayar araştırıyorum fakat birçok model arasında kararsız kalmış durumdayım. Burada dizüstü bilgisayarlar hakkında daha bilgili arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa çok mutlu olurum.

Oynadığım oyunlar; MSFS24, MSFS20, X-Plane 12, BeamNG.drive bu tarz Simulator ve yeri zaman bazı hikayeli oyunlar.
Şimdiden önerileriniz teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Baska bir laptopa bakmaniza gerek yok.

Hocam bütçeyi 80 binlere çıkaracak olursak.
Dell Gaming G16 7630 G76302401024U03 i9-13900HX 32 GB 2tbssd RTX 4070 16" QHD+ FreeDOS taşınabilir bilgisayar.
Bu bilgisayar sizin gönderdiğinizden soğutması daha mı iyi?
Ayrıca dizüstü bilgisayarda Intel mi? AMD mi? Öneriyorsunuz.

Hocam bütçeyi 80 binlere çıkaracak olursak.
Dell Gaming G16 7630 G76302401024U03 i9-13900HX 32 GB 2tbssd RTX 4070 16" QHD+ FreeDOS taşınabilir bilgisayar.
Bu bilgisayar sizin gönderdiğinizden soğutması daha mı iyi?
Ayrıca dizüstü bilgisayarda Intel mi? AMD mi? Öneriyorsunuz.

Aşırı kazık bir model. 80k bütçede 4080 alınır.

Bütçe varsa eğer bu MSI'ı yoksa attiğim Aorus'u alın.

Aşırı kazık bir model. 80k bütçede 4080 alınır.

Bütçe varsa eğer bu MSI'ı yoksa attiğim Aorus'u alın.

Bahsettiğiniz modelde ve daha önceki modelde soğutmada problem yok değil mi?
Kronik sorun gibi.

Bahsettiğiniz modelde ve daha önceki modelde soğutmada problem yok değil mi?
Kronik sorun gibi.

Yok hocam. Dell alınmaz ama bastan söyeyim.
Laptopta islemcilerdede üst segmentte Intel hala daha önde. Ki üst segmentte AMD cok tercih edilmiyor laptop üreticileri tarafindanda.

Yok hocam. Dell alınmaz ama bastan söyeyim.
Laptopta islemcilerdede üst segmentte Intel hala daha önde. Ki üst segmentte AMD cok tercih edilmiyor laptop üreticileri tarafindanda.

RAM miktarı 16 GB tek düşündüren tarafı bu benim için çünkü Simulator gibi şeyler için yüksek ayarlar için 64 GB öneriyor. Aynı kombinasyonlarda 32 veya 64 GB RAM'e sahip öneri yaparsanız size çok minnettar olurum.

RAM miktarı 16 GB tek düşündüren tarafı bu benim için çünkü Simulator gibi şeyler için yüksek ayarlar için 64 GB öneriyor. Aynı kombinasyonlarda 32 veya 64 GB RAM'e sahip öneri yaparsanız size çok minnettar olurum.
Rami kendinizde arttirabilirsiniz hocam. Daha uyguna gelecektir bu sekilde.

Aorus laptop için:

MSI laptop için:

32 GB isterseniz eğer RAM'leri onlarıda atabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı