60 bine o soğutma olmaz, ssd hem 1tb hem de üst sınıf ssd lerden değil, anakart asla alınmaması gereken Biostar markası yani dengesiz olmuş sırf 4080 super koyulması için ama birkaç düzenleme ile iyi hale gelebilir de bütçe o zaman 63-65 bandına çıkar.R5 7500F - 5229 TL
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Biostar B650MP-E Pro - 3399 TL
Patirot 2x16GB 6400MHZ CL32 - 3589 TL - Kupon250 kodu ile
Patriot PVV532G640C32K Viper Venom 32 GB 2x16 GB DDR5 6400 MHz CL32 Pc Ram Fiyatları ve Özellikleri
Patriot PVV532G640C32K Viper Venom 32 GB 2x16 GB DDR5 6400 MHz CL32 Pc Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Curicial P3 1TB PCiE 4.0 SSD - 2037 TL
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD NAND (Okuma 3500MB / Yazma 3000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 1TB P3 Plus Serisi 3D NVMe M.2 SSD NAND (Okuma 3500MB / Yazma 3000MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ThermalRight Kule Tipi Soğutma- 989 TL
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO ARGB 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu + TF7 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
FSP 750W Güç Kanaklı E ATX KASA - 3500 TL
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHJYRZ7Y?tag=akakceprime-21
Galax 4080S : 41000 TL - 2500 TL De hepsi parası var. 38499 Diyelim
Toplam : 57242 TL
Kasayı değiştirelim. 60000 bütçe ye çevirelim o zaman. Anakartı imkanı yok değiştirmem hepi topu R5 7600 kulanılacak.Kasada PSU yok. SSD'de DRAM yok. Anakart kötü ve BIOS'u adamı delirtiyor.
Ne alakası var? İleriye dönüklük, kullanıcı deneyimi vs önemsemiyorsunuz sanırım. Ona bakarsanız bende R5 7500F ile ROG B650E-F kullanıyorum.Kasayı değiştirelim. 60000 bütçe ye çevirelim o zaman. Anakartı imkanı yok değiştirmem hepi topu R5 7600 kulanılacak.
60 bine o soğutma olmaz, SSD hem 1TB hem de üst sınıf SSD'lerden değil, anakart asla alınmaması gereken BIOSTAR markası yani dengesiz olmuş sırf 4080 Super koyulması için ama birkaç düzenleme ile iyi hale gelebilir de bütçe o zaman 63-65 bandına çıkar.
Anlatırmısınız bize, ucuz B650 kullanan arkadaşlara kıyasla nasıl bir performans farkınız var. İleride upgrade edilecekse bi zahmet anakartta edilsin.Ne alakası var? İleriye dönüklük, kullanıcı deneyimi vs önemsemiyorsunuz sanırım. Ona bakarsanız bende R5 7500F ile ROG B650E-F kullanıyorum.
Biostar anakartları güvenilir değil kaç tane incelemesi var 20 yıldır ben de bilirim markanın köklü olması onun her yaptığının iyi olduğu anlamına gelmez Colorful da öyle. Acınası cümlesi ne alaka yani acınası bir şey mi söyledim böyle ben bilirim 20 yıldır gibi havası yapmanız mantıksız.Hocam 7500F soğutulacak Arctic 420mm mi takalım, fazlasıyla yeter Thermalright. SSD değişti. Biostar baya köklü ve problemsiz bir marka, 20 yıldır bilirim yani. Bios biraz karışık hissettiriyor diye anakarta kötü demek biraz acınası kalıyor.
Yazılım farkı, uyumsuzluk yaşamıyorum, sıkça BIOS güncellemesi alıyorum ve çok uzun süre almaya devam edeceğim. İşlemci değiştirirken anakart derdim olmayacak çünkü 11800X3D gibi işlemciler çıktığında bile kolayca kaldırabilecek.Hocam 7500F soğutulacak Arctic 420mm mi takalım, fazlasıyla yeter Thermalright. SSD değişti. Biostar baya köklü ve problemsiz bir marka, 20 yıldır bilirim yani. Bios biraz karışık hissettiriyor diye anakarta kötü demek biraz acınası kalıyor.
Anlatırmısınız bize, ucuz B650 kullanan arkadaşlara kıyasla nasıl bir performans farkınız var. İleride upgrade edilecekse bi zahmet anakartta edilsin.
60 bine o soğutma olmaz ne demek, stok yetse stok kullanırdım. Önemli olan sessizce vaadedilen saat hızlarında çalışması. Herşey görünüş hava değil. Aşağılamak yok, anakartın biosunu anlayamayıp anakart kötüdür demek acınası bir hareket. Asus kullanıp biostar a sorunlu demek ayrıca komik. Çatır çatır işlemci yaktı asuslar am5lerle. GamersNexusta her hafta bir skandalı çıkan markadan bahsediyoruz.Biostar anakartları güvenilir değil kaç tane incelemesi var 20 yıldır ben de bilirim markanın köklü olması onun her yaptığının iyi olduğu anlamına gelmez Colorful da öyle. Acınası cümlesi ne alaka yani acınası bir şey mi söyledim böyle ben bilirim 20 yıldır gibi havası yapmanız mantıksız.
60 bine adam neden 1000 liralık hava soğutma alsın?? Biostar anakartın sorunlarına bakın 20 senedir bir şeyler görürsünüz.
Milleti aşığalar gibi acınası tarzı kelimeleri de kullanmayın .
Acınası hareket güç kaynaksız kasa atmak 60 bine. Üstüne de hava soğutma yeter diye onu koymayı yeterli görmek. Kendiniz niye en üst hava soğutmalardan AK620 almışsınız 8700f e 1000 liralık alaydınız o zaman. Şaka gibi yani 60 bine dramsiz 1 tb ssd at, biostar anakart at, psu olmayan kasa at biostar anakart iyi değil dedik diye gel bize acınası hareket de60 bine o soğutma olmaz ne demek, stok yetse stok kullanırdım. Önemli olan sessizce vaadedilen saat hızlarında çalışması. Herşey görünüş hava değil. Aşağılamak yok, anakartın biosunu anlayamayıp anakart kötüdür demek acınası bir hareket. Asus kullanıp biostar a sorunlu demek ayrıca komik. Çatır çatır işlemci yaktı asuslar am5lerle. GamersNexusta her hafta bir skandalı çıkan markadan bahsediyoruz.
Yazılım farkı, uyumsuzluk yaşamıyorum, sıkça BIOS güncellemesi alıyorum ve çok uzun süre almaya devam edeceğim. İşlemci değiştirirken anakart derdim olmayacak çünkü 11800x3D gibi işlemciler çıktığında bile kolayca kaldırabilecek.
Acınası hareket güç kaynaksız kasa atmak 60 bine. Üstüne de hava soğutma yeter diye onu koymayı yeterli görmek. Kendiniz niye en üst hava soğutmalardan AK620 almışsınız 8700F e 1000 liralık alaydınız o zaman.
Bana BIOSTAR anakartları anlatmayın kaç tane kötü yorum inceleme bulurum. Yarın bir gün upgrade yapmak ister BIOS'u bile sorun markanın. ASUS anakart işlemci yaktı diye BIOSTAR öneren bir kişiye ben artık ne desem fayda etmeyecektir kafada ben haklıyım diye sabit fikirleşmiştir o artık ben burada kapatayım siz kendiniz MSI anakart alın, üst seviye hava soğutma alın ama arkadaşa BIOSTAR on numara ASUS'a bak gamernexus sitesi ve kanalında yakmışlar diye marka övün.
Başka cevap yazmayacağım yani BIOSTAR-ASUS karşılaştırması yapıp BIOSTAR BIOS'unu anlamıyorsunuz anakart kötüdür yorumuna açıklama yapmayalım siz acınası olmayan sisteminizi aldırın konu sahibine.
Bu sisteme Corsair Vengeance RGB 32 GB 6000MHz RAM ekleyerek alabilirsiniz. Ekstra olarak Thermalright frozen notte 240mm AiO'da ekleyebilirsiniz.
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr