60 bin TL RTX 4070 Ti sistem önerisi

Biostar anakartları güvenilir değil kaç tane incelemesi var 20 yıldır ben de bilirim markanın köklü olması onun her yaptığının iyi olduğu anlamına gelmez Colorful da öyle. Acınası cümlesi ne alaka yani acınası bir şey mi söyledim böyle ben bilirim 20 yıldır gibi havası yapmanız mantıksız.

60 bine adam neden 1000 liralık hava soğutma alsın?? Biostar anakartın sorunlarına bakın 20 senedir bir şeyler görürsünüz.

Milleti aşığalar gibi acınası tarzı kelimeleri de kullanmayın . 4080 Super sığdırmak için 1 tb herhangi bir duyulmuş markanın dram-hmb var mı yok mu araştırmadan akakçe den en ucuza ürünü atmayı biz bilmiyor muyuz?? Kasanızda güç kaynağı bile yok yani böyle ters kelimeler hoş değil.
Biostar , köklü bir firma bazı serileri sorunsuz ancak arıza/hata oranı yüksek bir anakart üreticisi. TR de bu kadar yer etmesi aslında markanın değil EKSA dağıtıcısı firmanın ve GAMEGARAJ ürünlerinde yoğun kullanılmasından kaynaklıdır.

Söylemlerinizde haklısınız.

Biostar , köklü bir firma bazı serileri sorunsuz ancak arıza/hata oranı yüksek bir anakart üreticisi. TR de bu kadar yer etmesi aslında markanın değil EKSA dağıtıcısı firmanın ve GAMEGARAJ ürünlerinde yoğun kullanılmasından kaynaklıdır.

Teşekkürler destekleyici açıklamalarınız için. Millete anlatmak zor kendini otomatik haklı zannedenlere imkansız oluyor saygısızca şeylere alışığız meslekten ötürü (avukatım) ama işte sizin gibilerden ekstra destek gördüğümüz zaman insan mutlu oluyor.

BIOSTAR, köklü bir firma bazı serileri sorunsuz ancak arıza/hata oranı yüksek bir anakart üreticisi. TR de bu kadar yer etmesi aslında markanın değil eksa dağıtıcısı firmanın ve GameGaraj ürünlerinde yoğun kullanılmasından kaynaklıdır.

Merhaba, yaklaşık 10 senedir bilgisayar dükkanı işleten biri olarak, özellikle 2019-2021 döneminde BIOSTAR anakartları (A320M-H, A520M-T, B450M-H, Z490GT-N) onlarca, belki yüzlerce sistemde kullanmış biri olarak, müşterilerimden herhangi bir olumsuz geri dönüş almadım. Müşterilerimin tamamını en ufak sorunda bile iletişime geçmeleri için cesaretlendiren biriyim. Ekran kartı tarafında, eksa özellikle şubat 2020-2021 arasında kendisi oyun sistemlerim için kurtarıcım olmuştur. Hiçbir dağıtıcının ekran kartlarını dağıtmadığı sıralarda yine yüksek adetli RX 560 tedarik etmişimdir kendilerinden ve hata payı (sıfır kutulu ürünün bilgisayara takıldığında sorunlu olması) %1 civarındaydı. ASUS'a gelecek olursak ekran kartlarını yine çok kullanırım. Özellikle RX 6xxx Dual serisinde bu hata payı %5leri aşmakta. Anakartlar için konuşacak olursam, açıkçası hiçbir markada problem yaşamadım. Hepsi kutudan çıktığında problemsizdi. Problemlerim hep kullanıcı kaynaklı, soketteki pinlerin hasar alması, sıvı teması vs. idi. Giriş seviyesi anakartlarda soket değişimi için servis ücretlerini kıyasladığımda, ASUS ve Gigabyte servisleri 1700 küsur TL alırken, BIOSTAR'da aynı soket değişimi 1100 TL'ye (2024 verilerim) yapılmakta. Markaya neden sempati duyduğumu açıklamış oldum sanırım.
Şimdi soruma gelecek olursak, BIOSTAR yeni nesil anakartlardan sistemlerimde çokça kullanmamış biri olarak, yukarıdaki kalınlaştırdığım iddianızın bir temeli var mıdır? Yaptığınız bir pazar araştırması vs. varsa ve şirketiniz için gizli bilgi değilse öğrenmek isterim. İlerideki sistemlerde anakart seçimlerimi ona göre yaparım en azından.

Teşekkürler destekleyici açıklamalarınız için. Millete anlatmak zor kendini otomatik haklı zannedenlere imkansız oluyor saygısızca şeylere alışığız meslekten ötürü (avukatım) ama işte sizin gibilerden ekstra destek gördüğümüz zaman insan mutlu oluyor.

Hocam meraktan soruyorum, BIOSTAR'ın herhangi bir ürününü kullandınız mı? Bir problem yaşadınız mı? Yoksa tamamen kulaktan duyma bilgileri mi aktarıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı