Evet güvenilir site. 2x16 RAM takıp alınabilir.Ben de bu sistemi düşünüyorum da fiyatını hak ediyor mu acaba Galax bir de Gaming.Gen.TR satış sonrası destek vs iyi midir? Güvenilir site midir?
Evet güvenilir site. 2x16 RAM takıp alınabilir.Ben de bu sistemi düşünüyorum da fiyatını hak ediyor mu acaba Galax bir de Gaming.Gen.TR satış sonrası destek vs iyi midir? Güvenilir site midir?
Biostar , köklü bir firma bazı serileri sorunsuz ancak arıza/hata oranı yüksek bir anakart üreticisi. TR de bu kadar yer etmesi aslında markanın değil EKSA dağıtıcısı firmanın ve GAMEGARAJ ürünlerinde yoğun kullanılmasından kaynaklıdır.Biostar anakartları güvenilir değil kaç tane incelemesi var 20 yıldır ben de bilirim markanın köklü olması onun her yaptığının iyi olduğu anlamına gelmez Colorful da öyle. Acınası cümlesi ne alaka yani acınası bir şey mi söyledim böyle ben bilirim 20 yıldır gibi havası yapmanız mantıksız.
60 bine adam neden 1000 liralık hava soğutma alsın?? Biostar anakartın sorunlarına bakın 20 senedir bir şeyler görürsünüz.
Milleti aşığalar gibi acınası tarzı kelimeleri de kullanmayın . 4080 Super sığdırmak için 1 tb herhangi bir duyulmuş markanın dram-hmb var mı yok mu araştırmadan akakçe den en ucuza ürünü atmayı biz bilmiyor muyuz?? Kasanızda güç kaynağı bile yok yani böyle ters kelimeler hoş değil.
Teşekkürler destekleyici açıklamalarınız için. Millete anlatmak zor kendini otomatik haklı zannedenlere imkansız oluyor saygısızca şeylere alışığız meslekten ötürü (avukatım) ama işte sizin gibilerden ekstra destek gördüğümüz zaman insan mutlu oluyor.Biostar , köklü bir firma bazı serileri sorunsuz ancak arıza/hata oranı yüksek bir anakart üreticisi. TR de bu kadar yer etmesi aslında markanın değil EKSA dağıtıcısı firmanın ve GAMEGARAJ ürünlerinde yoğun kullanılmasından kaynaklıdır.
Söylemlerinizde haklısınız.
BIOSTAR, köklü bir firma bazı serileri sorunsuz ancak arıza/hata oranı yüksek bir anakart üreticisi. TR de bu kadar yer etmesi aslında markanın değil eksa dağıtıcısı firmanın ve GameGaraj ürünlerinde yoğun kullanılmasından kaynaklıdır.
Söylemlerinizde haklısınız.
Teşekkürler destekleyici açıklamalarınız için. Millete anlatmak zor kendini otomatik haklı zannedenlere imkansız oluyor saygısızca şeylere alışığız meslekten ötürü (avukatım) ama işte sizin gibilerden ekstra destek gördüğümüz zaman insan mutlu oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.