Aynen ustam genel olarak oyun oynanacak ve borsa işlerinde kullanılacak Bitcoin,forex,bist... İşin borsa kısmında zaten çok üst düzel kalıyor sistem. Arkadaş hem oyun oynamak istiyor hem de borsa işi yapmak istiyor. Şuanki bilgisayarı biraz eski olduğu içinde iyi bir sistem almak istiyor günümüz oyunlarını çok rahat oynamak için. SSD olarak kc3000 gayet yeterli zaten ikinizde bunu önermişsiniz. Ekran kartı konusunda bana Galax benim için tamamdır. Biraz daha kaliteli gibi geldi zaten diğerinin tasarımını pek sevmedim umarım Galax olanın arka plakası metaldir
Başka bir arkadaşım sistem dizdiğinde Anakartı araştırmadan aldığı için biraz proglem yaşamıştı istediği performansı alamıyordu. Bunlar hep benim kafamı karıştırıyor bir de sistemi başkası için topladığım için mahcup olmak istemiyorum
O yüzden biraz böyle detaycı oldum
Galax 4080'i rahatça besleyecek bir işlemci olan i7 13700K da işimizi görür sanırım 19 13900KF ye yönelmek ileride sistemde parça değişimine gidilirse onun için önemli yoksa Anakartta değiştirmek gerekecek. Yahu neden bu kadar karışık bu işler normal adam kafayı yer sistem almak istediğinde