60 bin TL Sistem önerisi

Gaming.gen, İncehesap gibi bir sürü yer var.
Sadece İtopya yok yani, sırf güvenilir diye kazık sistem almaya gerek var mı?
Kazık sistem değil ki bu. Parçaları gereksizce biraz fazla paraya satıyorlar o kadar. 4070 Super kazık mı ?

Kazık sistem değil ki bu. Parçaları gereksizce biraz fazla paraya satıyorlar o kadar. 4070 Super kazık mı?

Evet?
Yukarıda 40K'ya 4070s sistem attım dostum? Kim niye 20k fazla versin neredeyse aynı sistem için.
4070 Ti Super, hatta parçalardan kısılırsa 4080s fiyatına 4070s atıyorsun, bunun savunulacak yanı yok.

Evet?
Yukarıda 40K'ya 4070s sistem attım dostum? Kim niye 20k fazla versin neredeyse aynı sistem için.
4070 Ti Super, hatta parçalardan kısılırsa 4080s fiyatına 4070s atıyorsun, bunun savunulacak yanı yok.
İtopyaya bakmak biraz alışkanlık oldu. Her gün orada gezinirim. Arada Vatandan da atarım fakat İtopya daha çok içime siniyor.

İtopya'ya bakmak biraz alışkanlık oldu. Her gün orada gezinirim. Arada Vatandan da atarım fakat İtopya daha çok içime siniyor.

Bu yüzden kazık sistem atıyorsunuz, bu takıntınızdan vazgeçmezseniz kalitesiz sistem atarsınız.
İtopya ve Vatan'a düşük bütçede bakılmalı, ikisi birbiriyle yarışıyor o yüzden ucuz 4060 sistemler ortaya çıkıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı