60 bin TL sistem önerisi

Evet? 4 borulu Çin malı soğutucu yerine ne olduğu belli 6 borulu soğutucu almak daha mantıklı?
Stabil tutar, ileride değişir.

Şahsen Ryzen 5 7600X i 78 derecelerde tutuyor. Asla alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunun bi üstünü c60ı kendi sistemimde kullanıyorum bosta 55 derece değiştiricem. İlk attığım sistemde 7800x3d yapıp almak daha mantıklı bence.

Arada 20 CFM fark var, kendin düşün aradaki farkı.
BitFenix olan stabil tutar.

Bunun bir üstünü C60ı kendi sistemimde kullanıyorum bosta 55 derece değiştireceğim. İlk attığım sistemde 7800x3D yapıp almak daha mantıklı bence.

İki sistemdeki fark anakart RAM ve SSD olur. İkisi de aynı fiyat. Eğer ki soğutucum iyi olsun diyorsan senin dediğin. Anakartım RAM'im ve SSD'im iyi olsun diyorsan İncehesap'taki sistem. Ama zamanın kısıtlı çünkü gaminggecesi özel bir sistem.

PC Hocası sistemindeki BPAB PSU kötü. Bütçeniz yetiyorsa İncehesaptaki Cooler Master MasterBox TD500'ü seçebilirsiniz. MWE Bronze V3 750 W daha kaliteli ama Coil Whine sorunu olabilir. PC Hocasında da Corsair seçebilirsiniz. CX750 bulunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı