60 bin TL sistem önerisi

Vatan da en son 60k olan karta 77k demişlerdi.

90kya 5060 Ti sistem yazan gördüm.

Hocam ben NVIDIA ekran kartı düşünüyorum ayrıca 66k biraz fazla oluyor 25klık ekran kartları da yeterli oluyor o kadar abartı ekran kartına gerek yok rahatça her oyunu oynatsın yetiyor.

Darboğaz istemiyorsan attığım gravix 5A var kasayı Vento yap islemciyi 9600X yap anakartta B650mr yetecektir.

Vatan da en son 60k olan karta 77k demişlerdi

Hocam siz 1080p mi oynayacaksınız 2K mı gerek yoksa 20 bin TL yede her oyunu sözde oynatan sistemler var

Ben yüksek kalite istiyorum FPS kasmadan akıcı oynatsın yetiyor 30 60 FPS arası ben grafikleri önem veriyorum daha çok bakıyorum zaten hikayeli oyunlar oynayacağım arada bi cs 2 girerim o ayrıca GTA 6'yı oynamak istiyorum yoksa luan 1050 ti var rdr 2 düşük ayar 90fps

Msı mı? Asus b650 mr yazması lazım.
Msı

Ben yüksek kalite istiyorum FPS kasmadan akıcı oynatsın yetiyor 30 60 FPS arası ben grafikleri önem veriyorum daha çok bakıyorum zaten hikayeli oyunlar oynayacağım arada bi cs 2 girerim o ayrıca GTA 6'yı oynamak istiyorum yoksa luan 1050 ti var rdr 2 düşük ayar 90fps

Msı
Gravix 5a için yazdığım özelleştirmeler ile al ozmn onu

Arkadaşlar bir de monitör önerebilir misiniz monitörlerde hangi marka daha iyi hangi tür ekran daha iyi falan pek bilmiyorumda ortalama bir monitör önerebilir misiniz fiyatları pek bilmediğimden bütçede veremiyorum ortalama bir monitör olsun.

Beyler Vatana bir sorayım en azından güzel toplarsa intten alırım aynı parçaları dedim geçen aydan indirimli sistem kalmış adam bana gösterdi son 1 ekran kartı kalmış o bitince daha bulamazsın dedi sistem 5070 Ti oluyordu 15k ya ama monitörüm çok kötü şu anki Ti yerine 5070 alıp monitör aldım sistemin parçalarını ve fiyatının listesini aldım koyacağım fotoğrafını intten baktım parçalar inttekinden ucuz bakabilir misiniz 65k sistem 15k da monitör. Daha iyi bir şey bulamazsam yarın erkenden alacağım gidip önerileriniz içinde teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20251018_210401_427.jpg
    IMG_20251018_210401_427.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Arkadaşlar bir de monitör önerebilir misiniz monitörlerde hangi marka daha iyi hangi tür ekran daha iyi falan pek bilmiyorumda ortalama bir monitör önerebilir misiniz fiyatları pek bilmediğimden bütçede veremiyorum ortalama bir monitör olsun.

Vatana bir sorayım en azından güzel toplarsa intten alırım aynı parçaları dedim geçen aydan indirimli sistem kalmış adam bana gösterdi son 1 ekran kartı kalmış o bitince daha bulamazsın dedi sistem 5070 Ti oluyordu 15k ya ama monitörüm çok kötü şu anki Ti yerine 5070 alıp monitör aldım sistemin parçalarını ve fiyatının listesini aldım koyacağım fotoğrafını intten baktım parçalar inttekinden ucuz bakabilir misiniz 65k sistem 15k da monitör. Daha iyi bir şey bulamazsam yarın erkenden alacağım gidip önerileriniz içinde teşekkürler.

Hocam monitör 7K ya çözülür 2K 120Hz+ 73K kalıyorsa bütçeniz 5070 Ti toplanır

Hocam monitör 7K ya çözülür 2K 120Hz+ 73K kalıyorsa bütçeniz 5070 Ti toplanır.

Monitör, marka, panel falan pek bilmiyorum yine de biraz bakacağım bulabilirsem Ti yükseltmeyi deneyeceğim peki kasa nasıl sizce

Technopat Haberler

Geri
Yukarı