60 bin TL'ye gaming laptop önerisi

Bütçe
60-65k

theprogrammer

Hectopat
Selam arkadaşlar, 1 ay falan oldu araştırıyorum fakat hala net bir karar veremedim.
Üniversite için laptop lazım. Acer Nitro'lara baktım, HP Victus'lara baktım(1002NT'yi alacakken stoklar bitti maalesef 50'den 70'e fırlamış fiyatı), MSI Katana'lara, ROG STRIX'lere baktım fakat net bir karar veremedim hala. Ekran kartı 4070, işlemci de Ryzen 8840 seviyesinde ve RAM de 32 GB olsa hoş olur. Soğutma ve batarya problemi olmazsa tadından yenmez, önerileriniz var mı? 60'ın birkaç k üstüne zorlayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı site düşünür müsünüz? Bütçe içinde çok sağlam ürünler var.
Satıcı hakkında en ufak bilgim yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4060 modelin derin incelemesi. 7-8 sene işlemci sıkıntısı çekmezsiniz. Ürün Türkiye modeli, garanti, fatura, iade hiç fikrim yok. Tek gördüğüm favori eklediğim ilanları ya satılıyor ya da ilandan kaldırıyor.

Yine sarı site çok iyi ürün. Türkiye ürünü. Yazdığına göre 22 ay garantili. Aynı şehirde yaşıyorsanız iki ürünüde inceleyin. İade, fatura, fiziki inceleme, test performansı ve garanti durumu netleşirse en iyi tercih olur. Özellikle Ryzen 9 model kaçmaz bu fiyata.

Burada detayları var.

Bütçe altı favori ürünüm.
Yine burada tüm detaylar var.

Sarı site önerme sebebim performans kalite orantılı bütçe içinde daha iyi model bulamazsınız. Hiçbir satıcıyı tanımıyorum. Bir kar amacım yok. Göz göre göre 5 kuruşluk ürüne Türkiye de 60 k vermek bence abes. Elbette riskler mevcut. Düşünürseniz tüm ürünleri detaylı incelemenizi öneririm. Şartlar uyarsa üç üründe harika seçim olur.

Sarı site düşünür müsünüz? Bütçe içinde çok sağlam ürünler var.
Satıcı hakkında en ufak bilgim yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
4060 modelin derin incelemesi. 7-8 sene işlemci sıkıntısı çekmezsiniz. Ürün Türkiye modeli, garanti, fatura, iade hiç fikrim yok. Tek gördüğüm favori eklediğim ilanları ya satılıyor ya da ilandan kaldırıyor.

Yine sarı site çok iyi ürün. Türkiye ürünü. Yazdığına göre 22 ay garantili. Aynı şehirde yaşıyorsanız iki ürünüde inceleyin. İade, fatura, fiziki inceleme, test performansı ve garanti durumu netleşirse en iyi tercih olur. Özellikle Ryzen 9 model kaçmaz bu fiyata.

Burada detayları var.

Bütçe altı favori ürünüm.
Yine burada tüm detaylar var.

Sarı site önerme sebebim performans kalite orantılı bütçe içinde daha iyi model bulamazsınız. Hiçbir satıcıyı tanımıyorum. Bir kar amacım yok. Göz göre göre 5 kuruşluk ürüne Türkiye de 60 k vermek bence abes. Elbette riskler mevcut. Düşünürseniz tüm ürünleri detaylı incelemenizi öneririm. Şartlar uyarsa üç üründe harika seçim olur.

Hocam attıklarınız baya iyi bilgisayarlar ama daha teknorya gibi satıcılara bile güvenemiyorum, sarı siteye güvenmem çok zor özellikle bu meblağlarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı