60 bin TL'ye laptop önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Daha önce de aynı şekilde konu açmıştım fakat hem Intel işlemcilerdeki sorunlar hem de üniversitede beklediğimden farklı bir bölüme yerleşmemden ötürü beklemeye karar verdim. Elektrik mühendisliği bölümünü kazandım ve bana lisansımı bitirtecek bir bilgisayar arayışındayım. Bölümüm için çok da iyi bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım yok fakat yarın öbür gün hayalim olan makine bölümüne geçmeye karar verirsem ihtiyacım olacak dolayısıyla 4060'lı modellere bakıyorum. Malzeme kalitesi ve pil ömrü benim için önemli. dolayısıyla alternatiflerim epey azalıyor. Hatta şu an aklımda sadece ThinkBook 16p gen 4 var. Onun da tek kusuru 60Hz olması. Diğer cihazlarım 120Hz olduğu için gözüme batmasından korkuyorum. Gün içinde devamlı olarak yanımda taşıyabileceğim, iyi bir görüntü kalitesine sahip, performansı yerinde, en fazla 2 kg civarında, günlük kullanımda şarjı 4-5 saat idare edebilecek bir dizüstü önerisine ihtiyacım var. Metal kasa, 1440p ve üzeri çözünürlük, 120/144hz tercihimdir.

i9 4060 ThinkBook çok iyi üründü. Şahsen daha iyisi var. Mevcut indirimle özellikle 4070 düşünmeye değer.
Yerli yabancı incelemelere bakabilirsiniz. Forumda konuları, araştırmam ve uzun soluklu marka tecrübem var.
2300 kg, metal ABS karışık kaliteli kasa, markanın mini projektörü ile tarz ve farklı bir yapısı var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı