RTX 5070 vs RX 9070 XT

Bütçe
40000

Berk1007

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, RTX 5070 ve RX 9070XT arasında kaldım. Bilgisayarı oyun ve gündelik amaçlı kullanacağım. Oyun oynarken 2k veya 4k monitör kullanıyorum. İnternetteki testlerde RX 9070XT çok daha iyi ama yeni oyunlarda ray tracing özelliği açık olarak geliyor ve AMD kartlar bu konuda iyi değil. AMD tarafında çok fazla problem oluyor diye biliyorum. Daha önce AMD kullanmadım. Bu kartta problemler devam ediyor mu? Siz hangi kartı önerirsiniz?

Merhaba, RTX 5070 ve RX 9070XT arasında kaldım. Bilgisayarı oyun ve gündelik amaçlı kullanacağım. Oyun oynarken 2K veya 4K monitör kullanıyorum. İnternetteki testlerde RX 9070XT çok daha iyi ama yeni oyunlarda Ray Tracing özelliği açık olarak geliyor ve AMD kartlar bu konuda iyi değil. AMD tarafında çok fazla problem oluyor diye biliyorum. Daha önce AMD kullanmadım. Bu kartta problemler devam ediyor mu? Siz hangi kartı önerirsiniz?

9070XT'nin rakibi 5070 değilki 5070 Ti ikisi arasında 9070XT.

Merhaba, RTX 5070 ve RX 9070XT arasında kaldım. Bilgisayarı oyun ve gündelik amaçlı kullanacağım. Oyun oynarken 2K veya 4K monitör kullanıyorum. İnternetteki testlerde RX 9070XT çok daha iyi ama yeni oyunlarda Ray Tracing özelliği açık olarak geliyor ve AMD kartlar bu konuda iyi değil. AMD tarafında çok fazla problem oluyor diye biliyorum. Daha önce AMD kullanmadım. Bu kartta problemler devam ediyor mu? Siz hangi kartı önerirsiniz?

AMD Radeon RX 9070XT almanız daha iyi olacaktır bir de yanına Linux çakarsanız mükemmel olur.

9070 XT.

RT ile de güçlü bir kart. Normal güç ile 5070Ti rakibi. RT ile 5070Ti'nin daha altında bir performans gösteriyor.

Önerdiğiniz bir 9070XT kart var mı ? Sapphire RX 9070 XT Nitro+ ve Asrock RX 9070 XT Taichi OC iyi diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı