60 bin TL'ye laptop önerisi

Soğutması iyi mi attığın GameGaraj'ın 80 derece üstü görmek istemiyorum şahsen Turbo Boost GHz sabitleme yaparak hallolur mu? Monster cihazda bile yapmıştım 3050 modelde
@revivality sizin bi öneriniz var mı hocam?
GameGaraj Slayer 3 öncesi ısınma sorunu vardı. Fiyatına göre iyi bir kasa kullanır.

Soğutması iyi mi attığın GameGaraj'ın 80 derece üstü görmek istemiyorum şahsen Turbo Boost GHz sabitleme yaparak hallolur mu? Monster cihazda bile yapmıştım 3050 modelde
@revivality sizin bir öneriniz var mı hocam?

Bu cihaz alınabilir. 80leri pek geçmiyor sanırm. İleride ne olur bilinmez ama.

Mobil 5000 ve mobil 4000 serileri performans olarak nasıl 5060 mı 4060 mı tercih edilmeli sence.

5060 sunduğu teknolojiden dolayı DLSS'le birlikte daha iyi performans seviyor tabii ki. DLSS'i göz ardı edersek ikisi de aynı performansta bana göre.

Şöyle bir karşılaştırma var fikir elde edebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@revivality sizin bi öneriniz var mı hocam?
Anakart yüksek sıcaklıklarda çalışıyor, onun dışında soğutması çokta kötü değil. Bu bütçede alacağın çoğu cihaz 90 derecelere kadar çıkacak, 80 derece üstünü görmek istememek biraz abes kaçıyor.

Anakart yüksek sıcaklıklarda çalışıyor, onun dışında soğutması çok da kötü değil. Bu bütçede alacağın çoğu cihaz 90 derecelere kadar çıkacak, 80 derece üstünü görmek istememek biraz abes kaçıyor.

Yani ben bunu 3050 laptopta yapabildiysem böyle bir laptopta hayli hayli olması lazım laptoplarda 85 derece normal kolpasına inanmayın gayet bazı oyunlarda Turbo Boost açıkken 80 derece altında oyun oynanabiliyor.

Yani ben bunu 3050 laptopta yapabildiysem böyle bir laptopta hayli hayli olması lazım laptoplarda 85 derece normal kolpasına inanmayın gayet bazı oyunlarda Turbo Boost açıkken 80 derece altında oyun oynanabiliyor.
Kolpa falan değil. Watt limiti uygularsan tabii ki sıcaklıkları düşürürsün. Üst seviye kasalarda (Omen Max) bile CPU 105 derecelere kadar gelebiliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CPU ideal değerlerde çalışıyor, GPU ise throttle yememiş fakat yüksek sıcaklıklarda çalışıyor. Soğutma olarak GPU ve anakart tarafında iyi değil Slayer R9T kasalar. Slayer 4 ise oldukça sesli çalışıyor ve düpedüz plastik. Omen 17'ye yönelebilirsiniz sıcaklık değerleri önemli ise.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı