60 bin TL'ye render ve oyun için sistem önerisi

MelihGkk

Hectopat
1) İntel işlemcilerde sorunlar var. Eğer sorunları hala devam ediyorsa önermem.
2) 8 Gb x2 ram kurtarmaz 16 Gb x2 olmalı.

1) İntel işlemcilerde sorunlar var. Eğer sorunları hala devam ediyorsa önermem.
2) 8 Gb x2 ram kurtarmaz 16 Gb x2 olmalı.
Özelleştirme yaptık zaten 32 olarak. Fakat direk öyle atılamadığından normal olarak gelmiş.

14. Seride bende dedim fazla ısınma sorunu olduğunu. Özellikle 360mm soğutucular bile tam yetmiyor. Fakat 14700k serisine takmış arkadaşım :D

Özelleştirme yaptık zaten 32 olarak. Fakat direk öyle atılamadığından normal olarak gelmiş.

14. Seride bende dedim fazla ısınma sorunu olduğunu. Özellikle 360mm soğutucular bile tam yetmiyor. Fakat 14700k serisine takmış arkadaşım :D

i7 14700K 360 mm Sıvı soğutucu ile RDR GoW gibi oyunlarda Ultra kalitede 60ı geçmiyor bende.

Voltaj sınırı olmadığı için kronik bozulma sorunu var. Bu yüzden ana kartlara voltaj kısıtlaması için bios update edilmişti. Bu da performansında düşüş anlamına geliyor muhtemelen. İntel son olaylarından sonra beni soğuttu

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı