60 bin TL'ye RTX 4070 Ti Super sistem toplama tavsiyesi

BerkayDerin

Kilopat
Merhaba monitör hariç maksimum 60.000 TL'ye sistem toplamak istiyorum. Biraz baktım ve sistem için Anakart, ram, ssd, işlemci, ekran kartı, kasa(biraz ucuza kaçtım), işlemci soğutucu bu ürünleri buldum. Böyle bir sistem tam 60.000 TL oluyor. Daha sonra hazır sistemlere baktım biraz ve bu sistemi biraz özelleştirip bu hale getirdim.

1736985426292.png

Sizce hangisi daha mantıklı olur varsa başka önerileriniz paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU: Ryzen 5 7500F
GPU: 4070 Ti Super
Anakart: MSI b650 gaming plus wıfı
Ram: Patriot viper ddr5 2x16 32b 6000mhz cl30
Ssd: Kingston renegade 1tb
İşlemci soğutucu: thermalright peerless assassin 120 se
Kasa: 750w psulu, fanlı parçaların sığacağı zevkinize göre bir kasa.

Not: Kasa hariç 57k tutuyor. Kasaya da 3k desek 60k bütçenizde kalıyoruz. Alternatif olarak bu sistemi de düşünebilirsiniz.

CPU: Ryzen 5 7500F
GPU: 4070 Ti Super
Anakart: MSI b650 gaming plus wıfı
Ram: Patriot viper ddr5 2x16 32b 6000mhz cl30
Ssd: Kingston renegade 1tb
İşlemci soğutucu: thermalright peerless assassin 120 se
Kasa: 750w psulu, fanlı parçaların sığacağı zevkinize göre bir kasa.

Not: Kasa hariç 57k tutuyor. Kasaya da 3k desek 60k bütçenizde kalıyoruz. Alternatif olarak bu sistemi de düşünebilirsiniz.
Çok teşekkürler önerileriniz için. Normalde bu tarz teknoloji kanallarının hazır sistemleri hep daha ucuza gelirdi fakat şuanda sanırım piyasada öyle bir hazır sistem yok. Beklememi önerir misiniz o tarz bir sistemi zamanım bol şuanda aciliyeti yok.

Bir de sizce Ryzen 5 7500F ile darboğaz yaşar mıyım?

Çok teşekkürler önerileriniz için. Normalde bu tarz teknoloji kanallarının hazır sistemleri hep daha ucuza gelirdi fakat şuanda sanırım piyasada öyle bir hazır sistem yok. Beklememi önerir misiniz o tarz bir sistemi zamanım bol şuanda aciliyeti yok.

Bir de sizce Ryzen 5 7500F ile darboğaz yaşar mıyım?
Dar boğaz yaşamazsınız ve beklemenizde fayda var. Şubat ayında 5070 ve 5070 ti çıkacak.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı