Merhaba, 60K bütçem var. 5070'li monitörsüz sistem oluşturmak istiyorum. İncehesap, İtopya, Gaming Gen TR gibi yerlere ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ya da parça parça Amazon, Hepsiburada gibi yerlerden mi almalıyım? Oturduğum yere yakın Vatan var, oraya da çok pahalı diyorlar. Karne indirimleri falan oluyor mu? Bir de garanti olayını, statik elektrik sorunları falan oluyormuş, kullanıcı hatası olduğu zaman tamamen bizden kaynaklıymış falan... O yüzden sağlam, güvenilir, kullanıcıyı mağdur etmeyecek bir yerden almak istiyorum. Yardımcı olup aydınlatır mısınız?
oyun harici render yazılımla falan da uğraşacağım hocam dediğiniz amd ekran kartı nvidia gibi çok yönlü olup üzmezse o da olabilir çok bilgim yok her alanda iyi mi ki. sinerji konusunda güvenilmeyeceğini biliyorum video görmüştüm diğer siteler hakkında hiç fikrim yok garanti olarak 2 sene oluyormuş onu biliyorum sadece, statik olayı da kullanıcı hatası olmuyorsa güzel umarım alınca falan yaşamam çünkü çok şanssız biriyim60K ya RX 9070 XT tercih edebilirsiniz. Statik elektrik muhabbeti ise o firmalardan çıkarsa elbette yardımcı olurlar. Kendiniz toplayabilirseniz RX 9070 XT sistem toplamanızı tavsiye ederim.
bu sitelere gözüm kapalı güvenebilir miyim duruma göre bunları alabilirim hocam tek kaygım olası durumda mağdur etmemeleriBu şekilde tam 60.571TL tutuyor. Iyzico ve Parolapara indirimleriyle beraber 59 bin TL tutuyor.
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oyun harici render yazılımla falan da uğraşacağım hocam dediğiniz AMD ekran kartı NVIDIA gibi çok yönlü olup üzmezse o da olabilir çok bilgim yok her alanda iyi mi ki. Sinerji konusunda güvenilmeyeceğini biliyorum video görmüştüm diğer siteler hakkında hiç fikrim yok garanti olarak 2 sene oluyormuş onu biliyorum sadece, statik olayı da kullanıcı hatası olmuyorsa güzel umarım alınca falan yaşamam çünkü çok şanssız biriyim
Bu sitelere gözüm kapalı güvenebilir miyim duruma göre bunları alabilirim hocam tek kaygım olası durumda mağdur etmemeleri
Hepsinin satıcısı sorunsuz. Direkt alacağınız linklerden atayım.oyun harici render yazılımla falan da uğraşacağım hocam dediğiniz amd ekran kartı nvidia gibi çok yönlü olup üzmezse o da olabilir çok bilgim yok her alanda iyi mi ki. sinerji konusunda güvenilmeyeceğini biliyorum video görmüştüm diğer siteler hakkında hiç fikrim yok garanti olarak 2 sene oluyormuş onu biliyorum sadece, statik olayı da kullanıcı hatası olmuyorsa güzel umarım alınca falan yaşamam çünkü çok şanssız biriyim
bu sitelere gözüm kapalı güvenebilir miyim duruma göre bunları alabilirim hocam tek kaygım olası durumda mağdur etmemeleri
Hepsinin satıcısı sorunsuz. Direkt alacağınız linklerden atayım.
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 Soket AM5 AMD B650 DDR5 8000MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart - idefix
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 Soket AM5 AMD B650 DDR5 8000MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Kartı
GV-R9070XTGAMING-OC-16 - GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Kartıpckolik.com.tr AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
yapabilirim arkadaşın attığı gibi mesela, bekleyedebilirim indirim falan oluyor mu tarihleri vsvs bilmiyorum hiç sitelerinHocam yazılım render için evet NVIDIA. Bu durumda NVIDIA'ya yönelmeniz mantıklı. Statik elektrik firmalardan çok nadir çıkar 1000 de 1 belki. Şu an düzgün RTX 5070 hazır sistem yok toplama yapabilir misiniz?
Yapabilirim arkadaşın attığı gibi mesela, bekleyedebilirim indirim falan oluyor mu tarihleri vsvs bilmiyorum hiç sitelerin
hepsini kaydettim hocam sağ olasınız sadece ekran kartında değişiklik yapabilirim çünkü yazılım render falan da uğraşıcam amd üzer gibi o yöndeHepsinin satıcısı sorunsuz. Direkt alacağınız linklerden atayım.
XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower Gaming Kasa
Kullanıcılar ayrıca, PSU örtüsünün altına iki ek depolama sürücüsü eklemek için bir HDD kafesi kurabilir.www.gaming.gen.tr Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 Soket AM5 AMD B650 DDR5 8000MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart - idefix
GIGABYTE B650 GAMING X AX V2 Soket AM5 AMD B650 DDR5 8000MHz (OC) Wi-Fi 6E ATX Anakart ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakart ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 1TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 6000MB SRNGS/1000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Kartı
GV-R9070XTGAMING-OC-16 - GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256 Bit RGB LED Ekran Kartıpckolik.com.tr AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz AM5 38 MB Cache 65 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com