60 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
60.000 TL

ndstark06

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 60K bütçem var. 5070'li monitörsüz sistem oluşturmak istiyorum. İncehesap, İtopya, GamingGenTR gibi yerlere ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ya da parça parça Amazon, Hepsiburada gibi yerlerden mi almalıyım? Oturduğum yere yakın Vatan var, oraya da çok pahalı diyorlar. Karne indirimleri falan oluyor mu? Bir de garanti olayını, statik elektrik sorunları falan oluyormuş, kullanıcı hatası olduğu zaman tamamen bizden kaynaklıymış falan... O yüzden sağlam, güvenilir, kullanıcıyı mağdur etmeyecek bir yerden almak istiyorum. Yardımcı olup aydınlatır mısınız?

Merhaba, 60K bütçem var. 5070'li monitörsüz sistem oluşturmak istiyorum. İncehesap, İtopya, Gaming Gen TR gibi yerlere ne kadar güvenebilirim bilmiyorum ya da parça parça Amazon, Hepsiburada gibi yerlerden mi almalıyım? Oturduğum yere yakın Vatan var, oraya da çok pahalı diyorlar. Karne indirimleri falan oluyor mu? Bir de garanti olayını, statik elektrik sorunları falan oluyormuş, kullanıcı hatası olduğu zaman tamamen bizden kaynaklıymış falan... O yüzden sağlam, güvenilir, kullanıcıyı mağdur etmeyecek bir yerden almak istiyorum. Yardımcı olup aydınlatır mısınız?

60K ya RX 9070 XT tercih edebilirsiniz. Statik elektrik muhabbeti ise o firmalardan çıkarsa elbette yardımcı olurlar. Kendiniz toplayabilirseniz RX 9070 XT sistem toplamanızı tavsiye ederim.

60K ya RX 9070 XT tercih edebilirsiniz. Statik elektrik muhabbeti ise o firmalardan çıkarsa elbette yardımcı olurlar. Kendiniz toplayabilirseniz RX 9070 XT sistem toplamanızı tavsiye ederim.
oyun harici render yazılımla falan da uğraşacağım hocam dediğiniz amd ekran kartı nvidia gibi çok yönlü olup üzmezse o da olabilir çok bilgim yok her alanda iyi mi ki. sinerji konusunda güvenilmeyeceğini biliyorum video görmüştüm diğer siteler hakkında hiç fikrim yok garanti olarak 2 sene oluyormuş onu biliyorum sadece, statik olayı da kullanıcı hatası olmuyorsa güzel umarım alınca falan yaşamam çünkü çok şanssız biriyim

bu sitelere gözüm kapalı güvenebilir miyim duruma göre bunları alabilirim hocam tek kaygım olası durumda mağdur etmemeleri

Oyun harici render yazılımla falan da uğraşacağım hocam dediğiniz AMD ekran kartı NVIDIA gibi çok yönlü olup üzmezse o da olabilir çok bilgim yok her alanda iyi mi ki. Sinerji konusunda güvenilmeyeceğini biliyorum video görmüştüm diğer siteler hakkında hiç fikrim yok garanti olarak 2 sene oluyormuş onu biliyorum sadece, statik olayı da kullanıcı hatası olmuyorsa güzel umarım alınca falan yaşamam çünkü çok şanssız biriyim

Bu sitelere gözüm kapalı güvenebilir miyim duruma göre bunları alabilirim hocam tek kaygım olası durumda mağdur etmemeleri

Hocam yazılım render için evet NVIDIA. Bu durumda NVIDIA'ya yönelmeniz mantıklı. Statik elektrik firmalardan çok nadir çıkar 1000 de 1 belki. Şu an düzgün RTX 5070 hazır sistem yok toplama yapabilir misiniz?

oyun harici render yazılımla falan da uğraşacağım hocam dediğiniz amd ekran kartı nvidia gibi çok yönlü olup üzmezse o da olabilir çok bilgim yok her alanda iyi mi ki. sinerji konusunda güvenilmeyeceğini biliyorum video görmüştüm diğer siteler hakkında hiç fikrim yok garanti olarak 2 sene oluyormuş onu biliyorum sadece, statik olayı da kullanıcı hatası olmuyorsa güzel umarım alınca falan yaşamam çünkü çok şanssız biriyim

bu sitelere gözüm kapalı güvenebilir miyim duruma göre bunları alabilirim hocam tek kaygım olası durumda mağdur etmemeleri
Hepsinin satıcısı sorunsuz. Direkt alacağınız linklerden atayım.

Ekran kartını 5070 yapın. İşlemciyi Ryzen 7 7800x3D çıkmazda Ryzen 7 9700X. Render yazılım odaklı 9700X. 7800x3D de bana render ve yazılımda yeter dersen onu öneririm oyun için tabii ki X3D.

Hocam yazılım render için evet NVIDIA. Bu durumda NVIDIA'ya yönelmeniz mantıklı. Statik elektrik firmalardan çok nadir çıkar 1000 de 1 belki. Şu an düzgün RTX 5070 hazır sistem yok toplama yapabilir misiniz?
yapabilirim arkadaşın attığı gibi mesela, bekleyedebilirim indirim falan oluyor mu tarihleri vsvs bilmiyorum hiç sitelerin

Yapabilirim arkadaşın attığı gibi mesela, bekleyedebilirim indirim falan oluyor mu tarihleri vsvs bilmiyorum hiç sitelerin

Bayram ve yaz geliyor. Her gencin amacını biliyorlar bence çalışıp sistem almak bende öyle. Kampanyalı sistemler ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum.

hepsini kaydettim hocam sağ olasınız sadece ekran kartında değişiklik yapabilirim çünkü yazılım render falan da uğraşıcam amd üzer gibi o yönde

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı