60 bin TL'ye sistem önerisi

petrik0r

Megapat
Merhaba arkadaşlar, bir arkadaşım birikim yapmış 60-70k civarında bütçe toplamış. Masaüstü sistem toplamak istiyor ama yıl sonu diye parça fiyatları çok yükselmiş. Kullanım amacı kasmadan akıcı şekilde oyun oynamak. Bu bütçede önerebileceğiniz zamlardan çok etkilenmemiş fiyat performans hazır sistem var mı acaba?

Olur hocam, çocuk o kadar bütçe toplamış tam zam dönemine denk geldi onun için hazır sistem bulayım dedim.
Vade farksız 9 taksit çok mantıklı iş. Ay ay ödeyerek ucuza sistem almış oluyorsun ve zamlara kalkan açıyorsun.

Teşekkür ederim ama fiyat yüksek geldi bu sistem için
Vade farksız 9 taksit çok mantıklı iş. Ay ay ödeyerek ucuza sistem almış oluyorsun ve zamlara kalkan açıyorsun.

Bu sistemler alınır mı bilgili arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba?

Teşekkür ederim ama fiyat yüksek geldi bu sistem için

Bu sistemler alınır mı bilgili arkadaşlar yorumlayabilir mi acaba?

O Bim sistemini almayın sakın. Daha düşük bütçeli sistemler mi bakmak istiyorsunuz?

60 bin TL civarında bütçe ile sistem arıyorum hocam
Buna bakabilir ozaman. Bu arada vade farksız 9 taksit olduğu için o sistemi rahatlıkla alabilir. Ayda sadece bin TL fark ediyor.

Buna bakabilir ozaman. Bu arada vade farksız 9 taksit olduğu için o sistemi rahatlıkla alabilir. Ayda sadece bin TL fark ediyor.
Bakıyorum hocam teşekkür ederim sizden rica etsem aşağıdaki ürünü yorumlayabilir misiniz alınır mı sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı