60 bine GameGaraj Slayer alınır mı?

Mugivara

Yoctopat
Daha fazla  
60 bine çok iyi ozellikli bir GameGaraj Slayer PC buldum. Her şey cok iyi ama tek bir korkum var daha once GameGaraj Slayer markasını hiç duymadım. Ürünün Hepsiburada'kindeki satisinda da kimsenin yorumu yok sizce güvenip almali miyim yoksa baska bir PC'ye mi bakmaliyim?

Ben hiç kullanmadım ama çok öneren var bu forumda ve diğer platformlarda.Eskiden beri satış yapan bir firma fakat teknik servis tarafında şikayetçi olanlar gördüm.Bu arada satıcı da yorum yoksa,güvenilir gelmiyorsa başka bir platformdan anısına bakın.

60 bine çok iyi ozellikli bir GameGaraj Slayer PC buldum. Her şey cok iyi ama tek bir korkum var daha once GameGaraj Slayer markasını hiç duymadım. Ürünün Hepsiburada'kindeki satisinda da kimsenin yorumu yok sizce güvenip almali miyim yoksa baska bir PC'ye mi bakmaliyim?

Alınabilir, herkes öneriyor zaten hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, bizzat kullanıcı olarak söylüyorum.

Alınır, X5T kullanıcısıyım. Gerçekten fiyatına göre piyasaya açık ara fark atıyor cihazlar. Bu bütçedeki cihazlara göre soğutma konusu diğer markalara göre 3 4 gömlek üstün olduğu konu, sırf soğutma için bile tercih edilir.

Hepsiburada'da ki üründe satıcının yorumu yok kısmı ise şüpheli, ben GameGaraj'ın kendi satıcısı dışında satan bir yer pek görmedim.

Alınır, X5T kullanıcısıyım. Gerçekten fiyatına göre piyasaya açık ara fark atıyor cihazlar. Bu bütçedeki cihazlara göre soğutma konusu diğer markalara göre 3 4 gömlek üstün olduğu konu, sırf soğutma için bile tercih edilir.

Hepsiburada'da ki üründe satıcının yorumu yok kısmı ise şüpheli, ben GameGaraj'ın kendi satıcısı dışında satan bir yer pek görmedim.
Alınır, bizzat kullanıcı olarak söylüyorum.
Teknik servis dedikleri gibi kötü mü acaba? Bende ileride almayı düşünüyorum hem diğer markalara göre ucuz hem de çoğu modelin ekranı 16 inç güzel gözüküyor.Bir de uzun süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden sağlam bir şey almak isterim.

Teknik servis dedikleri gibi kötü mü acaba? Bende ileride almayı düşünüyorum hem diğer markalara göre ucuz hem de çoğu modelin ekranı 16 inç güzel gözüküyor.
Benim teknik servisle herhangi bir işim olmadı ama ufak tefek iletişimlerim olmuştu, gayet ilgililer herhangi bir sıkıntı görmedim. Ben R9T-5060 modelini aldım, cihaz oldukça kaliteli özellikle de soğutması. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hocam arkadaşım X5T satın aldı. Pazartesi, Salı gibi evine gelecek sürücü olarak hangilerini ve nerden kurmamız gerek? Flash bellek ile gelen sürücüleri kurmayın dediklerini gördüm çoğu yerde.

Teknik servis dedikleri gibi kötü mü acaba? Bende ileride almayı düşünüyorum hem diğer markalara göre ucuz hem de çoğu modelin ekranı 16 inç güzel gözüküyor.Bir de uzun süre kullanmayı düşünüyorum o yüzden sağlam bir şey almak isterim.
Teknik servis ile ilgili herhani bir bilgim yok daha işim düşmedi, ama almadan önce uzun araştırdığım kadarıyla genelde piyasadaki çoğu markadan daha iyi olduklarını duydum.

Hocam arkadaşım X5T satın aldı. Pazartesi, Salı gibi evine gelecek sürücü olarak hangilerini ve nerden kurmamız gerek? Flash bellek ile gelen sürücüleri kurmayın dediklerini gördüm çoğu yerde.
Flash bellek ile kurabilirsiniz hocam, X5T henüz çok yeni bir cihaz olduğu için yanında gelen USB'deki sürücüler zaten oldukça güncel sürücüler. Windows kurulduktan sonra ilk olarak USB'den kurun sürücüleri. Sonra en kritik olan sürücüleri (ekran kartı, intel chipset) normal kendi uygulamalarından kurun. Ekran kartı sürücüsünü NVIDIA App indirip oradan kurabilirsiniz, işlemci için de İntel Driver yazın çıkar, onu da o uygulamadan yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı