yoshe Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #1 Şu an halihazırda kafamda olan 2 model var ancak AliExpress vs. çok uğraşmak istemiyorum abartı bir indirim yoksa. Şu an aklımdaki modeller e-Yosse Z11 ile Ajazz AK68, sizce mantıklı bir seçim mi Trendyol vs. bir siteden almak? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
Şu an halihazırda kafamda olan 2 model var ancak AliExpress vs. çok uğraşmak istemiyorum abartı bir indirim yoksa. Şu an aklımdaki modeller e-Yosse Z11 ile Ajazz AK68, sizce mantıklı bir seçim mi Trendyol vs. bir siteden almak?
hoinxn Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 102 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 Z11 kesinlikle. Bende aldım şuan kullanıyorum gayet güzel bir klavye. Artı 0 Eksi
KS KS yoshe Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #3 hoinxn dedi: Z11 kesinlikle. Bende aldım şu an kullanıyorum gayet güzel bir klavye. Genişletmek için tıkla... RGB olmadığı için tercih etmiyecektim ancak daha kaliteliyse direk alırım. Artı 0 Eksi
hoinxn dedi: Z11 kesinlikle. Bende aldım şu an kullanıyorum gayet güzel bir klavye. Genişletmek için tıkla... RGB olmadığı için tercih etmiyecektim ancak daha kaliteliyse direk alırım.