60 FPS saniyede 60 kare demek FPS yüksek oldukça akıcı gibi gözükür ama bunun farkını CS:GO gibi oyunlarda daha iyi hissedersiniz yani kullanım amacınıza bağlı.
Akıcıdır kardeşim. Online oyunlarda sabit 60 FPS oynamak sıkıntı. Zira gecikme oluyor ve karşıdaki adam senden fazla FPS alıyorsa daha hızlı hareket ediyor senden.
Konu hakkında çok daha iyi bilgi sahibi insanlar mutlaka vardır fakat fps farkı diğer kişinin daha hızlı hareket ettiği anlamına gelmez. daha akıcı hareket ediyor kendi his düzeyinde. oyun server bağlantısı anlamında latency (ping) packet loss gibi değerler önemli.
Stabik değer 60 fps dir. Zaten bir çok insanın monitorü 60 hertz. 60 hertz monitorü olan bir insanın sistemide zaten 60 fps alır.
144 hertz monitorü olan bir kişinin sistemi 150 fps görür.
Konu hakkında çok daha iyi bilgi sahibi insanlar mutlaka vardır fakat fps farkı diğer kişinin daha hızlı hareket ettiği anlamına gelmez. daha akıcı hareket ediyor kendi his düzeyinde. oyun server bağlantısı anlamında latency (ping) packet loss gibi değerler önemli.
Bence yanılıyorsun. Rakipten Fazla FPS almak daha hızlı tepki vermek demektir. Testlerde bu açıkca belli oluyor. Technopat da bu testleri yaptı izle istersen anlarsın o zaman.
Stabik değer 60 FPS'dir. Zaten birçok insanın monitörü 60 Hertz. 60 Hertz monitörü olan bir insanın sistemide zaten 60 FPS alır.
144 Hertz monitörü olan bir kişinin sistemi 150 FPS görür.
Monitör ile sistemin verdiği FPS değerlerini nasıl bağdaştırdın kardeşim? Benim monitörüm 60 Hz ama sistemim genel olarak oyunlarda 60 FPS üzerine çıkıyor. Ayrıca 144 Hertz monitörü olan birisinin sistemi 150 FPS her oyunda kolay kolay göremez.
Monitör ile sistemin verdiği FPS değerlerini nasıl bağdaştırdın kardeşim? Benim monitörüm 60 Hz ama sistemim genel olarak oyunlarda 60 FPS üzerine çıkıyor. Ayrıca 144 Hertz monitörü olan birisinin sistemi 150 FPS her oyunda kolay kolay göremez.
Benim de monitörüm 60 Hz fakat eğer ben oyunda mesela 200 FPS alsam bile monitör 60 Hz göstereceği için ekranda yırtılmalar olur. Bunun için FreeSync açacağım için FPS 60'a sabitlenecek ondan dedim yani