60 FPS Sabit sorunu

can22

Hectopat
Beyler önceden PC'm de böyle bir sorun yoktu oyunlarda gayet güzel FPS alıyordum fakat PC'me format attım ve bu sorun ortaya çıktı, çözüm olarak VSYNC kapattım Oyun DVR'i kapattım Game Showbar denilen özellik mi ne vardı, onu yapamadım çünkü ekran kartım desteklemiyor bile ek olarak oyun içinde de VSYNC'yi kapattım ve format bile attım. Tekrardan yine de sorun çözülmedi, bir de size sormak istiyorum, çözüm nedir?

Not olarak PC'yi aldığım yere götürsem, aslında sorunu çözüyorlar. Yani bu olay önceden de oldu ama format attığım için sorun tekrardan oluştu, PC'yi götürmekte istemiyorum şu anda, bu yüzden buradan sordum.

Öncelikle
-Bahsettiğiniz bilgisayarda Intel tümleşik ekran kartı da var, Nvidia Denetim Masası ayarlarından "yüksek performanslı GPU kullan" seçin (başlatacağınız oyuna sağ tık açılan pencereden "yüksek performanslı GPU ile aç" diyebilirsiniz).
-Nvidia Experience ile son ekran kartı driverlerını kurun,
- 4GB RAM ile yüksek FPS beklemeniz biraz garip olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı