GüneşKara Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 128 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2019 #1 Çok garip bir problemim var. Oyun oynarken sabit 60 FPS alsam da o akıcılığı hissetmiyorum ama Youtube veya Twitch'ten 60 FPS bir şeyler izlediğimde akıcılığı hissedebiliyorum. Arada bariz bir fark var bunun nedeni ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2019
Çok garip bir problemim var. Oyun oynarken sabit 60 FPS alsam da o akıcılığı hissetmiyorum ama Youtube veya Twitch'ten 60 FPS bir şeyler izlediğimde akıcılığı hissedebiliyorum. Arada bariz bir fark var bunun nedeni ne olabilir?
M Mehmetgs Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.069 Çözümler 13 15 Nisan 2021 #21 MahanN dedi: Maalesef düzelemdi. Sanırım sorun RAM'den çünkü bende 8 GB RAM var ve kime söylesem aynısını diyor oyun 7000 MB RAM kullanıyor testlerimde. Genişletmek için tıkla... Ozaman oyun ayarlarından kısacaksın Artı 0 Eksi
MahanN dedi: Maalesef düzelemdi. Sanırım sorun RAM'den çünkü bende 8 GB RAM var ve kime söylesem aynısını diyor oyun 7000 MB RAM kullanıyor testlerimde. Genişletmek için tıkla... Ozaman oyun ayarlarından kısacaksın