Belki de kendisi spray geliştirmek istiyor ve bu sebepten dolayı body atıyor olamaz mı?Uzun zamandır yazılı olmayan kural olarak görülür DM dediğin ısınmak için girersin kill kasmak için değil, 4 body atanlar genelde kill kastıkları için söyledim.
Belki de kendisi spray geliştirmek istiyor ve bu sebepten dolayı body atıyor olamaz mı?Uzun zamandır yazılı olmayan kural olarak görülür DM dediğin ısınmak için girersin kill kasmak için değil, 4 body atanlar genelde kill kastıkları için söyledim.
Seni de tebrik ederim troller için.
Belki de kendisi spray geliştirmek istiyor ve bu sebepten dolayı body atıyor olamaz mı?
Konu 60Hz ile Plat olmak değil de düşük FPS ile Plat olmak.60 Hz ki 60 olduğundan emin bile değilim TV çünkü, fight anında 20 FPS'e kadar düşen genel olarak 50-70 arası FPS veren laptop ile plat oldum, günde 1-2 el atıyorum ısınmıyorum, DM'de 4 body atan ve pusan aim koyan ucubeler olduğu için sarmıyor artık, sırada 144 Hz alıp güzel bir PC alıp üst ranklara çıkmakta.
240-280-360 Hz monitör ve yüksek FPS de Radiant olursun dostum (bunu istiyor söyleyelim)
Radi olmasamda en kötü 144 Hz ve 144 FPS ile çok rahat şekilde immo ya da yücelik olurum.
Güzel vuruşların varsa atta izleyelim. Kötü bir sistemdeyken platsan iyi bir sisteme geçince immo olacaksın diye bir şey yok. Dediğim gibi kesitlerin falan varsa atta aimini, momentlerini, oyun bilgini falan görelim.
144 Hz ekranda pusan neden "ucube" oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.