60 Hz laptopa 144 Hz monitör bağlamak

60Hz bir laptopum var ikinci monitör olarak 144 Hz bir monitör bağlasam, oyun oynarken 144Hz performans mı alırım 60 Hz mi?

Sağolun arkadaşlar.
Alır mıyım alamaz mıyım, lütfen karar verin. Kafam karıştı.
Önemli olan dizüstünde bulunan HDMI çıkışı. Eğer versiyonu 1.4 ve üstü ise ve sen 1.4 HDMI ve üstü bir kabloyla 144Hz monitörüne bağlarsan alabilirsin. 1080p için konuşuyorum.

Her monitör HDMI ile 144 Hz'yi veremiyor dostum elimde 2 adet monitör var 1 ms 144 HZ biri DP ile sorunsuz verirken diğeri HDMI ile veriyor.
Hiç karşılaşmadım daha önce böyle bir durum ile, olasıdır tabi ki.

Forumun geneli DP kablo kullanıyor.
Ben de DP kabloya geçeceğim fakat bir türlü sipariş veremedim DP geçecek olma sebebim Nvidia kartların Hdmi üzerinden G-Sync aktive edemiyor oluşu. Yoksa HDMI ile bir sorun yaşamadım. Konuyu pek dağıtmak gibi olmasın ama önerebileceğiniz güzel, sorun çıkartmayacak 1.5mt civarı DP kablo var mıdır?

Hocam dediğim gibi bazen kilit oluyor. Normalde HDMI 1.3 ve üzeri 144 Hz verebilir. Deneyin.

Pek bilgim yok ama bu kablo hakkında iyi şeyler duymuştum. ben hiç almadım monitörümün yanında gelen kabloyu kullanıyorum. DP

Yeni bir konu açar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…